Det Uppstigna Drakkollektivet och Alisheryia via Galaxygirl, 7 december 2020

Det Uppstigna Drakkollektivet och Alisheryia

Via Galaxygirl, 7 december 2020

Hälsningar människor på den uppstigna Gaia. Vi är det Uppstigna Drakkollektivet. Vi tänder elden, vi tänder koderna som länge har dominerat er värld, för ljuset har kommit. Vi är ljusbringare, precis som ni. Ni medför koderna från ert stjärnhem, från ert helade inre arbete och med ert nätverk planterar ni dem. Vi ser att ert DNA håller på att uppgraderas, både individuellt och planetariskt. Ni är trötta, inte bara av det här, utan också av er yttre miljöförändring. Förändring är nödvändig för uppstigningen. Ni vet det. Det skakar om många så att de vaknar. Bli inte bedrövade på er resa, för ni har snart nått höjdpunkten. Snart kommer vindarna att vara mindre intensiva och mer välkomnande. (Jag ser en ensam vandrare på en snöig bergstopp omgiven av snö och vind, men när han börjar gå ner på andra sidan berget ler han och tar av sig mössa och handskar, och känner sig mer bekväm.)

Ni har hållit ställningarna en tid nu. Betydelsen av denna självuppoffring kan inte underskattas. Egot håller på att försvinna, för i dessa högre världar kan inte denna energisträng överleva. Egot vet detta och håller på att få panik. Ni borde veta detta och tycka om det. Kom ihåg att drakar flyger bäst i vinden, eftersom vi flyger ovanför stormarna. Flyger ovanför denna tids turbulens och ser allt från ett annat perspektiv. Observera, engagera er inte i de lägre frekvenserna, utan flyg högt ovanför stormen med oss. Meditation ger detta högre perspektiv, för det förbinder er med ert drak-jag, eller ert högre jag. Många av er har tjänat på samma sätt tidigare, det var därför ni blev valda att låna ut er drakeld, ert ljus.

Att stiga upp i drakform är ingen lätt bedrift, för den obearbetade kraften måste utforskas och överlämnas åt de högre makterna. Vissa av er har stigit upp i drakform, och ni kan tydligare höra oss. Uppstigning i mänsklig form är inte annorlunda. Det är lika utmanande för er obearbetade styrka, eftersom det är känslans djup som ni använder. När ni skapar med er intention och era känslor är det en tung börda att bära, och ibland har ni tappat bort det, men ni återfår det för ni har inte tappat bort vägen.

Precis som drakar i uppstigningsprocessen försöker hjälpa andra och söker ensamhet för kontemplation och vila, kommer ni också att göra dessa saker, men ni har inte lyxen av tystnad och vila och det är vad som behövs, ser vi. Det är i de tysta, tidlösa ögonblicken som er kontakt är starkast. Andas in Källan, andas ut Källan, däremellan är ni Källan. Ingen kan säga något annat. Gudomligheten inom den uppvaknade människan börjar kännas starkare. Det är en viktig del av uppstigningsprocessen att inse er anknytning till Alltet.

Snart kommer ni att vara det uppstigna mänskliga kollektivet. Stiga upp ovanför skräpet som har snärjt och lurat er under så lång tid. Det håller på att lösas upp av ljuset. Bojorna håller på lösas upp i ljus. Den mänskliga anden är fri. Den har alltid varit fri men omedveten om det. Det som ni var omedvetna om håller på att komma fram. Det kommer att uppröra många. Skicka ljus. Förkroppsliga er drakes högre jag och fyll er värld med ljus.

Vi är de Uppstigna Drakarnas Kollektiv. Vi skickar modets eld in i ljusarbetarnas hjärtan och tänder en inre passion och styrka. Er styrka är ljuset. Ni är ljusskötarna. Ni underblåser hoppet för många. Ni har gjort de flesta tunga lyft för kollektivet.

Vissa sovande kommer till medvetande. Det kommer inte alltid att vara ett så krångligt arbete. När ni är trötta i kroppen, kom ihåg era drakäventyr! Det kommer att muntra upp er och påminna er om hur ni flög över stormarna och över striderna, och sände ljus där det behövdes.  Ert ljus behövs. Vi tänder koderna för ert mod nu. Vi smälter er sorg med eld. Känn er energiska av ljuset. Känn er pånyttfödda!

Jag Alisheryia talar. Känn omfamningen av mina blå vingar och känn detta blå ljus omkring er. Vi håller på att antända det gudomligt feminina, rösten. Jag har inte kommit på en tid, för den här kanalen har behövt vila. Hon ber om energetiska uppgraderingar. De finns överallt omkring er. Hon ber om mod. Det finns redan inom er. Ni är mycket ljusa aspekter av Källan. Vi drakar erbjuder vårt ljus för att hjälpa till, tjäna och använda det som kärleksvapen tillsammans med er. Mörkret är frånvaron av den här kärleken. Ni är kärlek. Glöm inte bort vilka ni är!  

Jag är Alisheryia. Jag har arbetat nära med Plejaderna. Vi erbjuder vårt ljus och vår styrka, precis som ni gör. Underjordiska områden har varit vårt fokus den senaste tiden och de har blivit åtgärdade. När planeterna är i rak linje, se då till att ert eget inre är i frid och att er egen jämvikt är stark som stål, som drakens eld, så att ingenting kan rubba det. Det här är er superkraft, barn av den uppstigande Gaia. Bemästrandet av den inre egokampen, bemästrandet av det stora utbudet av mänskliga känslor – det är er styrka. Välj kärlek, alltid kärlek och aldrig hat. För hat bryter ner stål så att det rostar.

Jag Alisheryia blåser in lugn i er kropp nu. Andas in det, bli det. Känn den inre balansen hos en ljuskrigare. Känn glädjen i denna vetskap om er kallelse. Ni har uppfyllt er inre utmaning och fortsätter nu. Ni fortsätter på er resa mina vänner. Resan fortsätter alltid, det är kroppen som förändras. Er mänskliga kropp förändras snabbt, det är därför ni är så trötta. Var i frid när ni förvandlas till det högre ljuset och var lugna. Ni är inte ensamma. Ni är omgivna av era drakvänner och allierade.

Skeppen trängs i luftrummet i de högre dimensionella frekvenserna. Ni är väl skyddade. Er uppgift är att fortsätta ert utmärkta arbete på er uppstigningsresa, som ni redan gör. Balans och inre harmoni. Mänskligheten längtar efter detta, och ändå söker de det någon annanstans inom ramen för materiella saker, som inte ger tröst på samma sätt som en välbalanserad ande kan ge.

När er mänskliga kropp stiger upp kommer denna förkärlek för det materiella att fortsätta. Glädje kommer att finnas i den inre tystnaden och välsignad balans. Som det ska vara. För materien kommer att uppgraderas, höjas. Allt kommer att höjas. De som inte kan följa med kommer inte att följa med. All uppgradering sker i en snabb takt. Ljusströmmarna kommer att översvämma er värld, era kroppar, era sociala strukturer. Alla kommer att känna ljuset och svarar på det. Var i frid. Hitta ert drakmod och andas in balansen av en som är solid i sitt eget ljus. Jag är Alisheryia.

Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...