Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 december, 2022

 

Gå dit ingen annan människa har gått förut ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är ganska fascinerade av mänsklighetens förmåga att gå längre än där andra i mänsklig form på jorden har gått vägen. Vi har sett det många gånger i er evolutionära historia, och vi märker att de som bryter mögeln så att säga gör det för att de känner att det kliar inom sig. Och vi vet att de av er som får dessa meddelanden har den klådan. Vi vet att du känner dig redo att gå bortom var resten av mänskligheten är just nu, och vi vill att du ska inse att klådan inte behöver vara obekväm. Det kan kännas som ett kall; det kan kännas som en varm, kärleksfull känsla som bjuder in dig till en speciell strävan.

Kanske kommer du att känna dig inspirerad att säga något till någon, och det kommer att klåda. Eller kanske kommer du att känna att det trosprång du behöver ta involverar ditt arbete, din karriär eller att starta ett nytt företag. Och ibland kommer du att upptäcka att ditt kall har att göra med något som till synes inte är så viktigt, som om du går upp och dansar eller inte på ett bröllop.

Du förstår, allt spelar roll; varje ögonblick är en möjlighet att bli mer av den du är, och de av er som tar vara på dessa ögonblick gör den största skillnaden där på jorden. Men viktigast av allt, ni ger er själva en möjlighet att bli mer av den ni är som Källenergivarelser. Ofta hör vi dig uttrycka klådan på en mängd olika sätt, inklusive önskan att vara någon annanstans. Vi vet att andra platser i galaxen känns mer lockande för dig än vad Moder Jord gör vid denna tid. Och ja, livet är lättare i andra delar av galaxen och universum, men du ville inte ha den lätta resan i det här livet … inte först i alla fall.

När du inser att du har förmågan att ta något som verkar vara en oöverstiglig utmaning och förvandla det till en rolig, glädjefylld upplevelse, det är då du vet att du har uppnått behärskning. När du tar något som ser svårt ut och du förvandlar det till något som är lätt, det är då du vet att du har höjt dig över den nivå av medvetande som du en gång tyckte var så bekväm. Vi vet att ni är redo att göra de kvantsprång som är möjliga för er alla, och vi vet att det aldrig har funnits en bättre tid än nu att göra det. Vi litar också på att vad det än är som du känner dig kallad att göra eller säga eller vara, kommer det samtalet att bli högre. Det kommer att ta över, och du kommer att känna att allt du behöver göra är att släppa taget och låta dig själv vara den du verkligen är, utan alla de hinder som du lagt runt vem du verkligen är under denna livstid.

Och du behöver inte peka ut var och en av dem och plocka bort den eller förstöra den. När du förbinder dig att vara den du verkligen är, smälter alla blockeringar bort. Alla hinder blir plötsligt hjälpare. Du förändrar allt när du ändrar en sak, och det enda som kallar dig just nu är något som du inte längre kan förneka inom dig själv. Du har kommit till denna punkt nu där du måste göra vad du måste göra, du måste säga vad du måste säga, och du måste bli vad du måste bli. Du har fortfarande fri vilja, naturligtvis, men vi ser dig utöva den fria viljan på det mest positiva sättet som möjligt, från och med detta ögonblick och framåt, i denna livstid, på planeten Jorden. Vi vet det; vi känner det, och vi bevittnar det varje dag med dem på jorden som är redo att ta det där trons språng och gå bortom vart någon annan människa har gått innan.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...