Plejadierna via Christine Day, 5 december 2022

 

Plejadierna via Christine Day

5 december 2022

Meddelande för december 2022

 

Kära Ni, vi hälsar er.

Ni har gått ut på en resa av obegränsade proportioner genom att gå med på att komma till planeten i denna tid av övergång, för att spela era unika individuella roller på Jorden. Kom ihåg att ni sa ”Ja” till att vara här. Ert ego-sinne kanske inte minns de för-överenskommelser ni gjorde för denna tidpunkt. Dock har ert hjärta frekvensen för dessa för-överenskommelser.

Ert hjärta är nyckeln till att minnas. Det har aldrig funnits en så viktig tid för att arbeta inom ert Hjärtas struktur. Varje gång ni inträder i ert Hjärtas frekvens, sker det ett inre skifte, ert hjärta transformeras.

Ert Hjärta är er enda sanna referenspunkt för att föra er Hem, till ett högre tillstånd av sanning. Den här tiden handlar om att göra anspråk på ert Hjärta som multidimensionellt verktyg, att lära er använda detta verktyg och smida en högre väg för medvetandet hos er själva, att gå djupt i linje med ert unika flöde av ljus. Essensen av ert Hjärtas verktyg kan ses och kännas och är redo att avslöja en obegränsad form av Själv för er.

Under denna uppkommande fas av förändring vid Nyåret kan ni inträda i ett medvetandetillstånd av högre frekvens genom ert Hjärtas uttryck av att leva. Er planet lämnar en energetisk fas och inträder på en högre energetisk arena, vilket öppnar den mer expansiva utformningen för att ytterligare förankra er i Hjärtats vetande.

I sanning, ni är ert Hjärtas frekvens. Er gudomliga unika signatur är en viktig del av ert Hjärtas uppbyggnad.

Avsätt tid för att avslöja er själva för er. Var stilla och fokusera på målet av självinsikt genom ert Hjärta. Orden ”JAG ÄR” länkar er till en återförening med er essens.

Vi ser er, och vi har plattformen för dem av er som sagt ja till denna återuppståndelse-process för ert Hjärta.

Välsignelser

Plejadierna

christinedayonline.com

https://tinyurl.com/y664ut28

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...