Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 februari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 februari 2019

NJUT AV DIN ANDLIGA TILLVÄXT ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är exalterade över de olika sätt som vi har märkt att mänskligheten utvecklas. Ni väntar inte bara på att saker ska hända i era liv som tvingar er till själens mörka natt, vilket oundvikligen leder till mer expansion och tillväxt. Men i stället känner ni er inspirerade att röra er i olika riktningar som till sist leder er till en av de häpnadsväckande, vibrationsförändrande upplevelser som ni alla söker en eller annan gång.

Ni får tillgång till mer av er intuition, vilket leder er till den perfekta vägen för att ta er till den nästa mycket andliga upplevelse av tillväxt och expansion. Nu är detta annorlunda än att tvinga er själva att uppleva något smärtsamt eller traumatiskt för att få den tillväxtökningen. I den tredje dimensionen skulle vi se er engagera er i ritualer för att försöka tända en av dessa andliga upplevelser. Ni skulle utsätta era kroppar för så mycket i ett försök att få er från era sinnen.

Och medan de ritualerna fungerade från tid till annan, och de tog er närmare Källan, har vi märkt att de av er som väckts släpper kampen. Det har varit mycket kamp, ​​smärta och sätt att ta er igenom olika ritualistiska beteenden som har funnits under lång tid där på planeten Jorden.

Men nu ser vi att ni släpper ut allt detta till förmån för det som ger er glädje, det som exalterar er och lyser upp er. Denna nya form av andlig övning får er också närmare Källan, för att ni inte behöver lida för er andlighet. Det är den gamla vägen, och det är vad ni släpper just nu, och vi kan se det tydligt och applåderar er varje steg under vägen.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...