Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 augusti 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 augusti 2019

Hur Energierna Påverkar Er Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt intresserade av hur mänskligheten har svarat på de senaste energierna som ni fått. Vi ser fler och fler av er som är vakna öppnar upp för att ta emot dessa energier och vi uppmuntras mycket av det. Vi vet att många av er redan inser betydelsen av att ni öppnar upp för att ta emot högre frekvensenergier, men vad ni kanske inte inser är att genom att göra detta lyser ert ljus klarare. Och när ni låter ert ljus lysa klarare hjälper ni till att väcka upp andra vad som har legat slumrande i dem. Ni blir de som ger aktiveringarna till resten av mänskligheten.

Det är lättare för oss och andra som oss att nå de av er som är vakna än det är för oss att nå dem som sover. Och det är lättare för er att nå era medmänniskor än för andra varelser att nå dem. Ibland kommer vi att se djur kunna nå de människor som är svåra för oss att komma på samma våglängd med. Därför vill vi gratulera er för att ni gör så mycket för mänskligheten och vi vill uppmuntra er att öppna upp ännu mer för att släppa in dessa energier. Ni behövs. Ni är effektfulla. Ni har större inverkan än ni inser.

Det är ofta utmanande för oss att övertyga er om att ni påverkar resten av mänskligheten eftersom den inverkan är svår att se. Det är svårt att kvantifiera. Och det är också svårt för många av er att se hur mänskligheten går framåt hela tiden, men det gör den. Ni fortsätter som ett kollektiv som en spiral uppåt och vi och de andra högre frekvensvarelserna som hjälper er kommer att fortsätta göra det. Vi kommer att fortsätta att erkänna inverkan som ni alla har, även om ni inte kommer att göra det. Vi är glada över att vara er hejarklack och vi är glada att bekräfta er när ni inte kan göra det för er själva.

Och naturligtvis kommer vi att fortsätta att övervaka hur de energier ni skickas påverkar er. Vi kommer att fortsätta att trycka på höljet för att se hur mycket mer ni kan hantera, eftersom vi tycker om att se ert ljus lysa klarare och klarare och också för att vi vet att ni alla vill vara till hjälp. Och bara genom att ta på er fler av de högfrekventa energierna som kommer in, gör ni er del.

Ni gör alla så mycket bra och vi vill fira er. Men vi vill också att ni ska veta att mer kommer och att vi ser att ni tar hand om er själva och förbereder er för nästa våg av energier. Och även om era medmänniskor inte erkänner er där för vad ni gör, så gör vi bestämt det.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...