Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 februari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 1 februari 2021

Ni kan inte fly från detta öde ∞ 9D:s Arkturiska Råd

Kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet Vi är glada att ha kontakt med er alla.

Vi finns alltid i nuet med vår medvetenhet. Vi har ingen anledning att vara någon annanstans än där. Vi har tittat så mycket inom oss själva, att vi kan identifiera varje aspekt av vilka vi är, och vi har upplevt en kärlek och medkänsla som ni ännu inte har upplevt på Jorden. Vi berättar detta, för att vi vill att ni ska veta om vad ni rör er mot, som individer och som kollektiv.

Vi är det ni i huvudsak utvecklas till. Ni mottar på sätt och vis från er framtid, det som kommer att gynna er mest nu. Därav följer att om vi faktiskt är er framtid, varför skulle ni då hoppas på att uppnå något annat än att vara närvarande, lära känna er själva och känna kärlek och medkänsla? Det är de ultimata målen eftersom det är de oundvikliga konsekvenserna av att leva. Ni kan inte komma undan ödet att bli mer som Källan, mer av ert sanna jag.

Så varför skulle ni önska något annat än dessa känslor och dessa tillstånd att vara i, som de vi beskriver här och nu? Svaret är ganska enkelt. Ni kan bara komma dit vi befinner oss i den nionde dimensionen, genom att fullt ut leva i alla de upplevelser som ni i de lägre dimensionella planen kan. Ni måste prova på alla de olika sakerna ni har framför er, innan ni medvetet kan välja kärlek och medkänsla, välja nuet och välja att gå inom er så att ni bättre kan lära känna er själva.

Oavsett vad ni gör, och oavsett vad ni önskar, så kommer alla vägar nu att leda till en liknande version av de vi är just nu. Men vi har en hemlighet till er, och det är en stor hemlighet, och det är en välbevarad hemlighet. Ni kommer att bli ännu bättre än vi är nu, som niodimensionella kollektiva varelser. Den nionde dimensionen kommer att bli en ännu vackrare och mer expansiv plats/upplevelse, på grund av hur ni lever just nu, men också på grund av hur vi lever.

Vi förstår att vi kan bli mer, även om vi är ganska nöjda med de vi är just nu. Se om ni kan hitta den känslan av tillfredsställelse inom er själva just nu, men vet samtidigt att ni inte ens är i närheten av dit ni ska eller det ni ska bli, ni har så mycket mer att uppleva medan ni fortfarande bär en fysisk kropp.

På många sätt har era resor precis börjat; ni vaknar upp och ser bara toppen av isberget. Och vi vill att ni ska veta att era liv kommer att bli bättre och bättre, för att ni uthärdade, ni hängde kvar och fann någon form av anledning att leva på den fyrdimensionella jorden, samtidigt som ni visste att det finns så mycket mer för er, vilket bara just nu var utom räckhåll. Trots allt så måste ni på Jorden hitta er inre frid, för alla era medmänniskor som inte kommer, eller inte kunde ta emot denna överföring, behöver er. De behöver er för att hålla ljuset, nu mer än någonsin.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt att ha kontakt med er.”

Översättning: Maggan

You may also like...