Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 juli, 2023

 

Ditt uppdrag att bli mänskliga/ET-ambassadörer ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi letar alltid efter nya ambassadörer, människor som är villiga att fungera som mellanland för utomjordingar och resten av det mänskliga samhället där på jorden. Vi vet att många av er letar efter ett syfte, att många av er är förvirrade över vad ni gör där och vad ni ska göra, och det finns många som undrar vad deras roll kommer att vara i framtiden, som mänsklighet blir en del av en galaktisk gemenskap med många andra varelser från många andra stjärnsystem, och till och med galaxer.

Rollen som ambassadör kommer att behöva fyllas av många, och de av er som är extremt glada över att möta e.t.s i köttet är de idealiska kandidaterna för dessa positioner. Du kommer att kunna förklara för e.t.s du möter på fartyg och på andra världar, och till och med på jorden, vad som hände, hur mänskligheten kom dit den är idag. Just nu observerar du mycket och deltar mindre. Du är där för att lägga märke till vad som motiverar den genomsnittliga människan och hur de olika dysfunktionerna startade i ditt samhälle. Du kan göra detta utan att döma människor och hela mänskligheten. Det kommer att vara viktigt eftersom du också kommer att behöva förespråka för ditt folk.

Det kommer naturligtvis att finnas en förståelse, men också några missuppfattningar som e.t.s har av vad som exakt har hänt där på jorden för att leda till den plats där du är nu, och du kommer också att utvecklas kontinuerligt från nu till den tid då dessa möten sker i ditt vakna tillstånd. Du möter redan e.t.s på natten när du sover på det astrala planet, och du har dessa typer av samtal, och mycket av det är övning för när du kommer att göra det i köttet. Även om du inte kommer ihåg dessa interaktioner har de en inverkan på dig. Du blir bättre på att utöva diplomati, förstå hur man kommunicerar och hur man kan knyta an till e.t. varelser på ett respektfullt sätt och på ett sätt som gynnar alla.

Så du förstår, om du har en önskan att ansluta till e.t.s, tillsammans med den avsikten att alla ska trivas, då har du de rätta ingredienserna inom dig för att bli en ambassadör, och vi kommer att fortsätta att arbeta med dig och arbeta med dig som ja, så att ni kan vara de bästa ambassadörerna ni kan vara, och representera hela mänskligheten med nåd och värdighet, med en förståelse för vad människor behöver för att läka och för att bli deras sanna jag.

Fullt och öppet e.t. kontakt kommer att vara en stor del av din andliga utveckling som gör att du sedan kan vara redo att slutföra skiftet. Och lita på oss när vi säger att du inte vill hoppa över allt det roliga och gå direkt till den femte dimensionen, där öppna e.t. kontakt ges givetvis. Denna nästa fas som du går in i kommer att bli så rolig, så glädjefull och så upplysande, och det är som din existens borde vara.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *