Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 november 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 november 2020

 

Bli Er Egen Fe

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har varit i färd med att bli våra översjälar under en längre tid, precis som ni har varit i färd med att bli era Högre Jag. Vi är glada att lära känna oss själva som ett bredare och mer expansivt medvetande, men vi väntar inte på att skiftet i medvetandet ska vara fullständig innan vi experimenterar med tanken på oss själva som våra översjälar. Vi föreslår att ni gör detsamma.

Fråga er själva hur ni skulle tänka, känna, skapa och till och med greppa er själva om ni redan var era femte dimensionella Högre Jag. Hur skulle er genomsnittliga dag vara? Ni kan börja tänka på dessa idéer eftersom ni som fjärde dimensionella varelser har tillgång till den femte. Era Högre Jag är inne i er. De är inte separerade från er. De finns inte någonstans där ute. Era Högre Jag är ni utan all filtrering.

Att känna er i ert Högre Jag är som att känna er i er Superhjälte Jag. Om ni föreställer er alla de förmågor ni vill ha som er Superhjälte Jag, börjar ni få en uppfattning om vem ni kommer att vara när ni helt förkroppsligar ert Högre Jags medvetande. Inte alla kommer att vara desamma direkt efter att ni skiftat till den femte dimensionen. Inte alla kommer att ha samma förmågor, och inte alla kommer att utöva samma intressen, passioner, utan några begränsningar, och det kommer att var roligt.

Just nu är det en utmärkt tid för er alla att fokusera på roligheter, eftersom saker och ting fortsätter att vara väldigt seriösa i er värld, och det kommer att finnas gott om möjligheter för er att ta livet på jorden som det är på allvar, och betyder att ni kommer att behöva medvetet välja att ha en mer lättsinnig inställning till livet och ett perspektiv som möjliggör mer lek, mer skratt och skoj.

Era femte dimensionella jag är också i huvudsak feernas värld, eftersom de har bebott den femte dimensionen och bjudit in er till sina små fester, men inte alla svarar på denna inbjudan jakande. Barnen gör det, men som vuxna tenderar ni att bli inblandad i mer allvarliga frågor, för att ni har mer ansvar och för att ni vet att det betyder mycket om ni slutför en uppgift så att ni kan betala er hyra eller lån. Men vi säger till er att trots allt detta finns det fortfarande utrymme för mer skoj när ni utforskar vem ni är som ert femte dimensionella jag, och den enda regeln för att spela det spelet är att det inte finns några regler.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...