Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 oktober 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 oktober 2020

 

Jordens Kollektiva Möten i Astralplanet

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada att meddela att mänskligheten har tagit ytterligare ett språng framåt i uppstigningen av ert medvetande. Ni har gjort så enorma framsteg i er utveckling, för att tillräckligt många av er har blivit trötta på hur livet har varit där på jorden under så lång tid, och det segmentet av befolkningen som önskar stor förändring har samlats i det astrala planet med avsikten att skapa några underbara nya system för er planet.

Inte alla som samlas i det här Jordkollektivet i astralplanet skulle komma överens med varandra om de skulle samlas medan de är i sina fjärde-dimensionella kroppar med sina fjärde-dimensionella sinnen arbetande utifrån sina egon. Men i astralplanet kommer ni alla tillsammans för att ni kanske inte är överens om vad som behövs eller hur man förändrar sig, men ni håller med om att förändring behövs där på Jorden eftersom de system som ni har på plats tjänar få och inte de många.

Och vi har märkt att det fortfarande finns en stor del av befolkningen som förväntar sig att några få politiker åstadkommer alla förändringar, medan de sitter med armarna i kors och gör ingenting. Det finns många människor som antar att någon annan kommer att skapa den verkligheten för dem, någon i en maktposition. Så är inte fallet.

Det tar mer än en, två eller tre eller tio personer att genomföra förändringar i er värld. Denna sammankomst av det vi kallar Jordkollektivet i astralplanet inser att det behövs många av er att samlas tillsammans och arbeta tillsammans för att åstadkomma de förändringar som ni vill se i er värld. Nu är visionen som detta Jordkollektiv har för mänskligheten lysande. Det finns en version av det mänskliga kollektivets medvetenhet om att ni är en del av de som bara gynnas av mötena, men skapelserna på den nya jorden, en jord som fortfarande kan realiseras i den fjärde dimensionen, är vackra.

Och ni rör er alla mot den här nya Jorden. Ni kommer dit för att tillräckligt många av er är trötta på hur saker och ting har varit där på jorden, och ni vill se massiva förändringar. Tillräckligt många människor vaknar nu upp till sanningen om vem de är som Källenergi varelser, som skapare, och det är väldigt uppmuntrande för oss som vill se er lyckas.

Vi har naturligtvis bjudits in till dessa sammankomster och vi älskar att ge våra perspektiv in i blandningen. Och vi älskar också att just detta Jordkollektiv tänker för sig själva. Dessa individer, och vi vet att vi pratar med många av er just nu, är beslutsamma, bemyndigade och säkra på att de kan göra den bästa möjliga versionen av den nya Jorden, en Jord som är för alla, inte bara för de lyckligt få. Och när ni lägger er avsikt att gå med i detta kollektiv där ute, är vi säkra på att ni kommer att delta i nästa möte som äger rum i astralplanet.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...