Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 oktober 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 oktober 2020

 

Olöst Trauma vs. Olöst Trauma

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi stödjer er oavsett vad ni gör, tänker, säger eller tror är sant om er verklighet, för vi vet att ni alltid kommer att ledas inifrån till sanningen att allt är kärlek. Ni har förmågan att följa era hjärtan och ni har också möjlighet, om ni vill kalla det så, att vägledas av ert trauma. Oupplöst trauma leder till känslor som inte är fullständigt bearbetade, och som leder till ord, tankar, handlingar och övertygelser som tar er längre och längre från ljuset och från sanningen att allt är kärlek.

Nu har det varit många fler människor i er värld som triggas just nu på grund av intensiteten i de tider ni lever i. Och när dessa individer triggas, är det olösta traumat som informerar deras vibrationer. Deras vibrationer attraherar dem sedan till tankar, övertygelser och till och med ideologier som tar dem längre och längre från sanningen att allt är kärlek. Ni kan se detta hos många människor. Ni kan se det i vad de publicerar online, vad de säger till er personligen och vad de skapar i sina liv.

Ni kan se det kaos som följer med att rikta sig mot ett trossystem som är baserat på lögner, och ni kommer att veta att personen i fråga verkligen behöver undersöka sig själv. Men om ni triggas av någon annan som agerar och talar på grund av deras olösta trauma, har ni också olöst trauma. I slutändan spelar det ingen roll varför ni känner vad ni känner. Det betyder bara att ni känner vad ni känner. Slut fred med det.

Gå inte in i ett argument som slutar med att vara ett fall av ert olösta trauma kontra deras olösta trauma. Ta provokationen för att informera er om vad som händer inuti er, vad som har varit där som småkokar, precis under ytan, för det är en tillväxtupplevelse. Argumentera med människor som inte håller med er är ingen tillväxtupplevelse. Att bli medveten om en känsla som sitter fast i ett av era chakran, att sitta med den känslan, känna den och rensa den är en tillväxtupplevelse.

Låt inte era olösta traumer skapa er verklighet, vilket naturligtvis inkluderar er tro på er verklighet. Om ni tar den lilla tid som krävs av er för att göra det här viktigaste arbetet på er själva, kommer ni inte att stöta på så många människor som vill visa er deras olösta trauman. Så fungerar det att skapa er verklighet. Er verklighet visar er vad ni behöver se så att ni kan gå förbi den. Det är inte verkligheten ni ville skapa, men det är verkligheten ni behövde skapa för att komma till den verklighet ni vill skapa. Så fungerar det.

Så istället för att argumentera med någon annan eller påpeka hur polariserad mänskligheten är, ställ er bara en enkel fråga: ”Vad känner jag, och var känner jag det?” Det är det enda sättet att röra sig förbi något som håller er tillbaka från att vara vem ni verkligen är, och naturligtvis, vem ni verkligen är är kärlek.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...