Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 oktober 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 oktober 2021

 

Lyssna på Tecknen från Universum

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att kunna ge er denna statusuppdatering, denna lägesrapport. Vi har märkt att fler och fler människor kan ta emot de energier som kommer in för att tjäna er alla på grund av de möjligheter de tar för att öppna sig och ta emot. Universum ger de som är redo möjlighet efter möjlighet att sakta ner, slappna av, göra mindre och ta emot mer, och vi kan se att de allra flesta av dessa människor lyssnar på tecknen.

Ni kommer alltid att ha nytta av att lyssna på tecknen som ni får från universum. Dessa tecken ges till er av ert högre jag och era andliga guider direkt, samtidigt som de orkestreras övergripande av hela universum och av Källenergin. När människor får dessa möjligheter nu inser de på grund av vad de har lärt sig att synkroniseringar är viktiga att uppmärksamma; de inser hur de ska tolka sina egna personliga tecken, de saker som händer i deras liv. Och tillräckligt många har fått meddelandet vid denna tidpunkt för att inse hur kraftfullt det är att sitta still, göra ingenting och öppna upp sig.

Ni är inte där för att få allt att hända. Ni är där för att uppleva förändringen i medvetandet. Nu blir ni naturligtvis ibland kallade till handling; ni kommer att få en stark impuls att göra något eller att hjälpa på något sätt. Men för det mesta är det bäst för er att ta det lugnt, koppla av, inte arbeta så hårt eller tänka så mycket och låta skiftet hända. Att skifta från att göra hela tiden till att inte göra så mycket är ett skifte.

Och så, när ni fortsätter att släppa behovet av att göra allt själva och låter de universella krafterna ta över, får ni också njuta av resan, och vi ser fler människor göra det. Vi ser fler människor inse att de upplevelser de kan ha externt är bleka i jämförelse med de upplevelser de kan ha internt, och det är mycket bra att känna igen, eftersom de inre erfarenheterna kommer att fortsätta att göra sig tillgängliga för er också. Det betyder att ni får känna mer; ni får ansluta mer; ni får tillgång till fler av era andliga gåvor och förmågor. Det vi skulle vilja se är att några av er tog examen från är tanken att ni ska sitta och tänka på vad ni ska göra eller vad ni borde göra.

Om ni inte har den kraftfulla impulsen, den inspirationen som kommer inifrån för att göra något, se det som ett tecken från universum att ni just nu är avsedda att bara luta er tillbaka, slappna av, öppna upp och ta emot. Lek med att öppna ert kronchakra, för det är en underbar portal genom vilken ni kan ta emot. Var mer uppmärksam på er andning, att vara i er kropp och släpp tanken på att ni ska samla prestationer under denna livstid. Ni har gjort tillräckligt av det under alla era tidigare liv tillsammans. Ni har ingenting kvar att bevisa och allt att vinna på att låta er skifta gradvis och med lätthet och glädje i processen.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...