Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 september 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 september 2019

 

Jordens uppstigning: Nästa steg – Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har beslutat att det finns tillräckligt med rörelse framåt inom det mänskliga kollektiva medvetandet för att ge er denna nästa bit av information. Betydelsen av er planetariska uppstigning har inte beskrivits tillräckligt för er och vi strävar efter att göra det. Er uppstigning där på jorden som ett kollektiv, en uppstigning som inkluderar Moder Jord själv, är den snabbaste någonsin i universums historia. Från den tidpunkt då människorna först dök upp där på jorden till nu, den tid där ni befinner er på kanten till att skifta, är det en extremt kort tid att gå från där ni var till dit ni är på väg.

Nu, när ni tänker på hur många år det är och sedan tänker på hur många år det har gått sedan ni har vetat att ni ska skifta under denna livstid, är det inte för mycket att be er ha tålamod. Och det är verkligen inte för mycket att be er alla att ha tålamod med resten av det mänskliga kollektivet. När allt kommer omkring är De ni. Illusionen om separation borde ha drabbat er alla nu och det faktum att ni är alla Ett borde vara mer än bara ett trevligt mantra. Ni skiftar verkligen tillsammans som ett kollektiv eftersom ni alla hänger ihop.

Och som ni gör, släpper ni den illusionen om separation, ni släpper er försvarsställning och ni känner igen er själva i alla andra och alla andra i er själva.

Det påskyndar uppstigningsprocessen. Det handlar inte bara om er, de uppvaknade, som gör alla tunga lyft och bär lasten för resten av mänskligheten. Det handlar också om att inse att ni är där för att hjälpa varandra och att hjälp måste utvidgas till alla på plats för att helt kunna känna er själva som en Källans Energi Varelser som är i en fysisk kropp. Källans Energi utesluter inte. Källans Energi väntar inte på massarresteringarna innan de låter de goda stiga upp.

Källans Energi dansar dansen och all musik spelas inuti er. Detta är nästa steg i er utveckling och det är detta som kommer att föra resten av mänskligheten med på resan med er, oavsett om de är vakna eller sover, oavsett om de bryr sig alls om jämlikhet eller vill att det ska finnas en tydligt definierad hierarki. Alla måste ingå i era hjärtan, inte bara era älskade. Och det är den kraft som kommer att skapa den drivkraft som kommer att kasta Jorden och alla på den till den femte dimensionen.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...