Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 november 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 november 2020

 

Massuppvakningarna i december 2020

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med de framsteg som vi känner att ni alla gör, när ni fortsätter där under denna mycket utmanande tid som ni har på jorden. Vi ser fler och fler människor vakna varje dag, och de är en del av en massuppvakning som garanterat är en del av detta kalenderår som ni är i. Mer tid för er själva innebär större sannolikhet för expansion av medvetandet.

Ni har haft tid att reflektera där på jorden, och det börjar verkligen löna sig bland de icke vakna som har börjat vakna. Nu kommer den del där de börjar leta efter vägledning, rådgivning och bekräftelse. Ni har alla försett resten av mänskligheten med er energi, er vibration och den högre medvetenhetsnivån. Ni har bidragit till så mycket och på så många sätt där i er värld, men när det här kalenderåret går mot sitt slut och ni börjar utforska möjligheterna för 2021, kommer ni att finna er mer efterfrågade.

Nu är det inte dags att dölja ert ljus; nu är det dags att visa ert ljus. Folk letar efter er. Människor som bara vaknar kommer inte att veta de saker som ni nu tar för givet och lita på oss när vi säger att ni har mer att erbjuda än ni tror. Eftersom ni lever i den vibration ni lever i hela tiden, tycker ni inte att det är en väldigt stor sak att vara där ni är, andligt. Ni hinner i fatt vad ni ännu inte har kunnat uppnått andligt, när ni verkligen behöver fokusera på det ni redan har åstadkommit och vad ni har att ge.

Om ni kan börja fokusera på era styrkor kommer ni att lysa upp ännu mer för de nyuppvaknade och ni kommer att kunna vara till större tjänst på grund av den villigheten, en vilja att helt enkelt vara den ni är. Visa den här världen vad ni är gjorda av. Låt människor känna kärleken som ni alla kanaliserar varje dag och låt dem flockas runt er, för nu är det dags att ta steget upp och vara de ledare som ni alltid var tänkta att vara under denna livstid.

Massuppvakningarna som kommer att inträffa under er december månad kommer att bli häpnadsväckande och vackra att se. Och vi vill bara förbereda de av er som kan vara till större tjänst så att ni är redo att spela rollerna som helarna, guiderna och ledarna i denna uppstigningsrörelse som ni nu accelererar med den villigheten att gå inom och utforska alla aspekter av ert medvetande.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...