Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 7 september 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 7 september 2021

 

Ert uppdrag att bli mänskliga/ET-ambassadörer

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi letar alltid efter nya ambassadörer, människor som är villiga att tjäna som länk för utomjordiska och resten av det mänskliga samhället där på Jorden. Vi vet att många av er söker ett syfte, att många av er är förvirrade över vad ni gör där och vad ni ska göra, och det är många som undrar vad deras roll kommer att bli i framtiden, som mänsklighet blir en del av en galaktisk gemenskap med många andra varelser från många andra stjärnsystem, och till och med galaxer.

Ambassadörens roll kommer att behöva fyllas av många, och de av er som är extremt glada över att träffa E.T.s i verkligheten är de perfekta kandidaterna för dessa positioner. Ni kommer att kunna förklara för E.T.s ni möter på skepp och i andra världar, och till och med på Jorden, vad som hände, hur mänskligheten kom dit den är idag. Just nu gör ni mycket observationer och mindre deltagande. Ni är där för att märka vad som motiverar den genomsnittliga människan och hur de olika dysfunktionerna kom igång i ert samhälle. Ni kan göra detta utan att döma människor och hela mänskligheten. Det kommer att vara viktigt eftersom ni också måste företräda ert folk.

Det kommer naturligtvis att finnas en förståelse, men också några missuppfattningar som E.T.s har om vad som exakt har hänt där på Jorden för att leda till den plats där ni är nu, och ni kommer också att utvecklas kontinuerligt från nu till den tid då dessa möten sker i ert vakna tillstånd. Ni träffar redan E.T.s på natten när ni sover i astralplanet, och ni har den här typen av konversationer, och mycket av det är övning för när ni kommer att göra det i köttet. Även om ni inte kommer ihåg dessa interaktioner har de en inverkan på er. Ni blir bättre på att utöva diplomati, förstå hur man kommunicerar och hur man får kontakt med E.T. varelser på ett respektfullt sätt och på ett sätt som gynnar alla.

Så ni ser, om ni har önskan att ansluta till E.T.s, tillsammans med den avsikten att alla ska trivas, så har ni rätt ingredienser inuti er för att bli ambassadör, och vi kommer att fortsätta att arbeta med er och arbeta med er så att ni kan vara de bästa ambassadörerna ni kan vara, och representera hela mänskligheten med nåd och värdighet, med en förståelse för vad människor behöver för att läka och för att bli deras sanna jag.

Full och öppen E.T. kontakt kommer att vara en stor del av er andliga utveckling som möjliggör att ni sedan kan vara redo att genomföra skiftet. Och lita på oss när vi säger att ni inte vill hoppa över allt roligt och gå direkt till den femte dimensionen, där öppen E.T. kontakt givetvis är självklar. Denna nästa fas som ni kliver in i kommer att vara så rolig, så glädjande och så upplysande, och det är så som er existens borde vara.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...