Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 december 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 december 2020

 

Era Tidigare Livs Jag

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Ni uppnår så mycket mer under den här livstiden än vad ni har gjort under alla era andra tidigare livstider där på jorden, och ni gör det till stor del på grund av de tidigare versionerna av er själva. Ni städar en hel del av den oreda som var kvar för er att städa upp. Vi kommer att ge er ett sätt att titta på detta som kommer att hjälpa er att skapa fred med det, att skapa fred med de tidigare versionerna av er som inte hade de verktyg, den kunskapen eller energin som omger er som ni har nu och ta för givet till en viss grad.

Om ni ser ert tidigare liv som era barn och om ni ser städning efter dem på samma sätt som ni skulle städa efter era barn som har lekt, kan det göra det lättare för er att ta det faktum att de har mage att lämna er med mycket städning att göra. När ni älskar en annan människa på det sätt som ni älskar ett barn vill ni göra saker för den personen. Ni vill hjälpa dem som inte kan hjälpa sig själva, och som också är väldigt bedårande när de stökar till saker.

Om ni tänker på er till exempel på 1600-talet och inser hur lite kunskap det fanns och hur den versionen av er inte hade tillgång till information och verkligen inte den tillgång ni har idag, kan det göra det lättare för er att förlåta den tidigare livs versionen av er själva, och det kan göra det lättare för er att sluta fred med det ni har planerat för er själva under denna livstid. Ni har tagit på er mycket, men ni visste också att genom att ta på er mycket, skulle ni kunna växa med stora spång och steg. Det är vad ni gör.

Ni har era tidigare livs jag att tacka för den gigantiska rörelsen framåt som ni får göra under denna livstid. Det finns så mycket tillväxt tillgängligt för er, och dessa tidigare livs versioner av er skapade också en hel del rörelseenergi. Många av dem gav er också bra karma. Många lärde sig olika färdigheter som ni nu tar för givet för att ni alltid har varit bra på just de sakerna.

Ni kan också titta på era tidigare liv där på jorden som ett mikrokosmos av den nuvarande versionen av det mänskliga kollektivet som ni delar er planet med nu. Uppenbarligen kan ni titta runt och se att inte alla är där ni är utvecklingsmässigt, och att ni inte behöver se ner på dem. Istället kan du bara inse att de har längre väg att gå, precis som ni gör med ett barn. När ni har ett barn har de mycket att lära av er. Ni har mer erfarenhet, eftersom barnet precis som alla andra valde att glömma så mycket innan det inkarnerade.

Så ni är där för att hjälpa barnen, de som inte är vakna och ert tidigare livs jag. Återigen tog ni på er mycket, men det är okej. Ni kan göra det; vi är här för att hjälpa. Det finns otaliga andra som också hjälper, och det faktum att ni har tagit på er så mycket under den här livstiden är anledningen till att ni får samarbeta med varelser och kollektiv som oss själva. Vi tycker att ni gjorde ett mycket bra val.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...