Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 8 februari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 8 februari 2021

 

What’s Happening Regardless of What You Believe ∞The 9D Arcturian Council

 

Vad händer Oavsett Vad Du Tror? Det 9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är aldrig de som tar oss själva på allvar. Vi vet att vi bara är resenärer genom tid och rum i vårt universum, inte annorlunda än andra resenärer som är där ute och spelar sin roll i den kosmiska dansen som vi alla utför tillsammans. Vi har definitivt perspektiv och vi delar dem med er hela tiden, men vi vet tillräckligt för att inte bli för knutna till dessa perspektiv. Och vi vet tillräckligt för att inte hålla fast i någon tro som kommer in i vårt medvetande under en kort tid.

Vi älskar att vara lekfulla, inte allvarliga. Om vi hade förmågan att skratta skulle vi göra detta hela tiden, men även utan fysiska kroppar kan vi fortfarande känna hur skratt känns för er alla. Och vi tycker om att ta lätt på allt som ingår i denna resa. Vi inbjuder er att göra detsamma. Vi vet att många av er har mycket fasta övertygelser om många saker, och när ni ser att någon tror på något som skiljer sig från vad ni tror, det är då ni gräver ner era klackar och börjar skrika eller skriva på alla mössor. Och det är inget liv att leva.

Ni kan släppa fast hållna övertygelser till förmån för glädje, till förmån för kärlek, till förmån för skratt, och alla där på Jorden kan må bra av att använda frasen ”Jag vet inte” oftare. När du verkligen tror att du vet att något är sant och blir förolämpad när någon annan inte tänker som du gör, är det verkligen ett recept på en katastrof. Om du i en hög vibration är beroende av att alla är överens med dig om någonting, utsätter du dig själv för misslyckande och en mycket olycklig resa.

En del av att växa och utvecklas är att släppa taget, och när du gör det, släpper du fram kärlek. Du släpper in kärlek; du låter kärlek diktera dina ord, tankar och handlingar; du låter kärlek vara din prioritet, din policy och din främsta tro. Att tro på kärlek är som att tro på er själva, vilket är så mycket viktigare än er inställning till något av de heta knappämnena där på jorden just nu. Vi inbjuder er att vara lättsinniga och inte ta något av detta för allvarligt, och vi uppmuntrar er att skratta åt er själva hela tiden. Vi garanterar att ni kommer att växa exponentiellt om ni kan lära er hur ni kan göra det. Om du kan släppa taget och släppa kärleken, så kan du låta dig själv bli den du verkligen är, utan ansträngning, för allt som du håller fast vid där på Jorden håller bara dig tillbaka och håller dig nere.

Så snälla släpp det och höj er över skillnaderna mellan åsikter, perspektiv och tro som ni har där i er värld. Det är inte värt det; ni behöver inte offra er lycka för att ha rätt eller vinna ett argument. Och en trevlig biprodukt av att göra det vi föreslår här är att ni kommer att ha full och öppen kontakt mycket tidigare om ni kan sluta slåss tillräckligt länge för att sätta ett leende på era ansikten och inse att ni är på en vacker åktur genom galaxen, och att ni blir era högre jag, oavsett vad ni tror.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft glädje av att komma i kontakt med er.

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...