Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 februari, 2023

 

Jordbävningarna i Turkiet och Syrien ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är här för att projicera vår energi och vårt medvetande på er där på planeten Jorden. Vi är här för att ge dig ett perspektiv som kan och kommer att hjälpa dig att leva ett liv av skönhet, glädje, kreativitet, kärlek, frid och förundran. Du kan utnyttja vår energi, även när vi inte kommer genom kanalen här. Vi gör oss tillgängliga för var och en av er, och vi dyker upp ännu mer i tider av trauma och tragedier där på planeten Jorden. Vi vet att många människor har dött i Turkiet och i Syrien, och vi vet att jordbävningarna verkar innebära att ni alla behöver skakas vakna. Men de handlar inte om det.

Allt handlar om att föra dig till ett högre medvetandetillstånd, och de av er som kan bevittna en naturkatastrof på avstånd kan skicka kärlek, frid och helande till dem som har smärta, lider av förlust och som nu är hemlösa. Ni har förmågan att skapa ett vackert skifte i medvetandet, tillsammans med de av oss som dyker upp från det icke-fysiska, från de högre dimensionella planen, eftersom vi alla är här för att hjälpa, och vår hjälp ökar i tider av större behov.

Mänskligheten visar sig också i de tider av nöd. Du tar fram det bästa av dig när dina medmänniskor är i trubbel. Vi har sett detta gång på gång, och det fortsätter i timmar och dagar sedan de tragiska jordbävningarna som tog livet av så många och har lämnat så många fler skadade, hemlösa och utan mat och vatten. Vi är här för att hjälpa till att förstärka helandet och medkänslan som kan komma från resten av mänskligheten, och vi ser det redan. Vi ser hur du reagerar i dessa ögonblick på andras tragedi och trauma. Vi vet att detta är ett mycket gott tecken för mänskligheten eftersom vi vet att medkänsla höjer mänsklighetens vibration och medvetandenivå. Servicehandlingar gör detsamma. Varje gång du älskar någon, vilket djur som helst eller något så gör du detsamma.

Och så, du dyker upp för alla som drabbats av jordbävningarna, och det är vi också. Och vi samarbetar, vi samarbetar, vi skapar en bättre jord tillsammans, och vi skapar en smidigare resa, en gladare övergång till den femte dimensionen där naturkatastrofer, ekonomiska kollapser och andra kaotiska händelser inte är nödvändiga. När du får tillgång till mer kärlek, förlåtelse, medkänsla och helande inom dig, och du skickar ut det till alla som är i behov av det, skapar du en annan version av fullbordandet av skiftet, och du vibrerar in på en tidslinje där du får att uppleva det på det sättet.

Oroa dig inte för att saker och ting kommer att bli värre där på jorden, för vad vi kan se är det vackra sättet på vilket mänskligheten reagerar på de som är i nöd en enorm indikator på vad som komma skall för er alla. Det som är oundvikligt är fred och harmoni där på jorden och mer glädje, mer kreativitet, mer av allt som du har bett om individuellt och som ett kollektiv. Och vi är här för att hjälpa dig att komma dit, för att knuffa dig i dessa riktningar, och det är vad vi kommer att fortsätta att göra.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *