Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 januari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 januari 2019

Kärleken som binder ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har njutit av den resa som mänskligheten har tagit oss på, och vi inbjuder er att njuta av den med oss. Vi vill att ni alla ska känna den säkerhet som vi har att livet på planeten Jorden blir bättre och kommer att fortsätta att bli bättre när ni rör er framåt här.

Nu kan mycket av detta tillskrivas de energier ni mottar, men ni förtjänar alla också heder. Ni förtjänar heder för att ni hänger med här, och ni förtjänar heder för att vara mottagare av energierna. Ni har bestämt möjlighet att undvika dem.

Vi vill också att ni ska medge allt ni har uthärdat och vi vill att ni ska veta hur viktigt det är att ni känner medkänsla för människor som ni aldrig har träffat och förmodligen aldrig kommer att träffa. Ni har vidgat era horisonter för att inkludera mer än bara de i er ursprungsfamilj, och ni har vidgat att tänka längre bort på de som är i ert samhälle eller i ert land.

Ni inkluderar fler personer i era böner på grund av er medvetenhet om andras lidande runt om i världen, och detta är viktigt. Det är viktigt att veta att deras smärta är er smärta och er smärta är deras smärta. Det är ännu viktigare att erkänna att det som binder samman är inte er ras, er religion, er nationalitet, ert kön eller er sexualitet. Det som binder er tillsammans är kärlek.

Den gemensamma erfarenheten är något som är betydligt mer betydelsefullt än ni någonsin kommer att förstå. Det är Källans frekvens, eller det bästa sättet ni har att känna till Källan, och att ni känner er som Källan. Den kärlek som binder er tillsammans är evig och oändlig, som ni är. Och ingenting kan ta det ifrån er.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio here

Love these quotes? Make a donation here

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...