Galaktiska Federationen via Blossom Goodchild, 8 juni 2021

 

Galaktiska Federationen via Blossom Goodchild

8 juni 2021

Hej, jag hittade ett annat fönster då vi kunde chatta! Undrar vad ni kan ha att säga på något givet ämne som lockar idag?

Välkommen Blossom. Välkomna alla. Vi är verkligen överraskade över att du hittade detta fönster och vi är mer än ivriga att hoppa på denna möjlighet. Angående vad som lockar, det skulle förmodligen vara ett helt annat val för många som läser dessa ord och vill veta mer om vad och hur allt ska vända runt på er Planet.

Ok. Vad har ni då valt?

Vi ler, för det är inte så annorlunda än det brukar vara.

Åh, jag trodde ni skulle komma med något helt nytt.

Det kanske vi gör. För är det inte så Blossom, att allting som blir reviderat kan ses som ”nytt” när det uppfattas med nya ögon och nya perspektiv?

Så kan det vara. Är det så för oss nu då?`

Vi skulle säga, ja, det är det. För sedan den senaste månen och de Energier och transformationer som verkat under den tiden … har många av er sett att ni nått större Höjder inom era varelser angående förståelse om vad som sker.

Vi menar inte nödvändigtvis vad som sker i era ytterområden, er yttre värld, utan det som framskrider så vackert inom ER. ERT SANNA SJÄLV. ERT INRE SJÄLV. NI som är där för att fullfölja era önskningar och drömmar om transformationen. Avlägsnandet av det gamla och tillgången till helt NYA Energier och omständigheter, vilket kommer att få er Inre Glöd att Lysa upp till och med de mörkaste av tider.

Kan ni känna denna ”hjälp” från dessa Högre Energier arbeta med er på en annan nivå?

Jag kan bara tala för mig själv och i denna tidsram känner jag att jag mycket väl ”klarar av” det jag konfronteras med. Jag hänför det till den kontinuerliga registreringen av mantrat JAG ÄR som rinner genom mina ådror.

Det är detta Mantra och dess KRAFT som ”hakar på” den Extrema Styrkan i de NYA Energier och Frekvenser som ”möter upp” Var och En, som får så mycket att transformeras inom självet.

Många, många själar upplever djupt utmanande omständigheter, ovanpå det ”trauma” som sker på er Planet. Då er värld blir mer och mer ”ställd på huvudet” kombineras trycket av detta, adderat med personliga dramatiska frågor, till att skapa en enorm turbulens TOTALT SETT.

Varför? Varför måste vi få ”extra tillägg” av det personliga?

Om vi helt enkelt skulle säga ”för att göra er starkare”, hur skulle det kännas?

Irriterat! Vi kan bli starkare av att vandra i solsken och ta djupa andetag av glädje och förundran.

Då ska vi tillägga. Detta tryck kommer inte på er bara för att göra er starkare … det kommer på er så att DEN NI VERKLIGEN ÄR kan komma ut ur kokongen och bli en fjäril.

Ändå, som jag säger … varför måste vi göra det på det svåra sättet? För mig personligen har det svåra sättet aldrig funnits i min bok om ”Sätt” att segla genom livet.

Men du själv, Blossom, har, som många, haft svåra kapitel i din bok, eller hur?

Inte på långa vägar som vissa andra.

Ändå, skulle du inte säga att det är genom dessa svårigheter, konfrontationer, trauman, upprördheter etc. som du kommit genom dem och VET att det är sådana saker som gjort dig till den person du är idag? Det Starka Själssjälv som avslöjar sig, mer och mer allteftersom dessa ”situationer” kommer och går?

Ja. Det är korrekt.

Då, VET NU att ni förbereds för att Styrkan inombords ska resa sig till ytan.

EN STYRKA SOM ALDRIG TIDIGARE, SKA RESA SIG UR SJÄLEN OCH FYLLA ER VARELSE MED EN KRAFT SOM KOMMER FRÅN KÄLLAN.

EN DIREKTLINJE TILL KÄLLENERGI SOM MÖJLIGGÖR FÖR ER ATT KOMMA GENOM DESSA KOMMANDE TIDER.

VI HAR GJORT VÅRT YTTERSTA FÖR ATT FÖRBEREDA ERA VARELSER FÖR DET SOM ÄR PÅ VÄG.

VI TALADE OM DET FÖR ER … NI VAR REDO OCH DET ÄR NI.

Ni är redo, men ändå, dessa sista ”kapitel” som leder fram till finalen kommer att öka i intensitet … för att pjäsen ska nå sitt slutliga klimax.

Vi ska säga, efterspelet kommer att ha en helt annan Energi. För, i den Nya Gryningen … kommer det ni fått utstå i dessa tider, inte ha någon roll i det Nya Kungariket.

Intressant ord ni använder, ”kungarike”?

Men vi tycker om det. Käraste själar … förstå hur extraordinärt bra det går för er.

Denna nedbrytning av ordning som styrt er Planet kan inte annat än orsaka störningar och oordning. Så mycket förvirring angående hur det är och hur det inte är.

MEN, I ALLT DETTA KAOS, STÅR NI STARKA I ER LJUSFORM.

I era hjärtan står ni fast vid VETANDET att ni är här av en speciell orsak, och oavsett hur långt och utdraget det ”verkar” vara … ”tid”, som ni känner den … har ingen relevans till den faktiska Sanningen som finns inom er.

SANNINGEN SOM SÄGER ER ATT HÅLLA I.

Ja, där har vi det! För oavsett vad jag ser hända i det yttre och det absoluta nonsens som visas upp … kan ingenting ta bort det VETANDET. VETANDET att allt det ni säger ÄR SANNINGEN. Jag personligen kan känna det i mitt hjärta. Som alla andra har jag stunder av ”tänk om allt detta går ner i det legendariska avloppsröret och att allt vi tror att vi är här för, här för att göra, inte alls gäller, och vi alla ska försvinna in i en glömsk massa i en  automatiskt robotkontrollerad art?

Är det vad du tror? Har du haft sådana tankar?

Tja, det är möjligt, eller hur?

Bara om Medvetandet som finns NU valde att det ska vara så … och vi säger väldigt kategoriskt … DET ÄR INTE FALLET.

JAG VET. Men, den udda tanken poppar upp som ett tänkbart resultat när vi bara visas att världen är på väg uppför en strid ström utan paddel eller flytväst.

Men, du Blossom, du och Varenda Varelse som har vaknat och varenda varelse som kommer att vakna … ÄR PADDELN … NI ÄR FLYTVÄSTARNA.

Ni, Varenda En … är Ljusbärarna som är här för att vända båten och med all er kraft styra er Planet till de nya vattnen.

Lugna vatten, spegelblanka, där solens spegling lyser så långt ögat kan se.

NI ÄR DE SOM SKA GÖRA DETTA.

Och även om ni kan känna er fångna på galgbacken och hjälplösa just nu … mullret inombords … tiden när bojorna bryts och NI ALLA kommer ut i Ljuset som lyser på er, är så väldigt nära nu.

KÄNN DENNA SANNING I VÅRA ORD.

Det gör jag. Har jag alltid gjort. Det är detta ”mycket snart nu” jag inte är så säker på. Men egentligen, det blir när det blir. Det finns inget vi kan göra för att ändra på det. Så vi fortsätter oavsett. Att vara utanför ”loopen” på senare tid har, för att vara ärlig, varit så intressant. Utifrån insikten att oavsett var vi är eller vad vi gör … är i grunden vårt Ljus och lysandet av det, allt som spelar roll. Att inte lyssna på vad som pågår och möjligheterna har varit en välkommen lättnad. Allt jag hört det senaste året har heller inte burit frukt! Jag fattar vad ni menar med att inte gräva ner sig i för många kaninhål. För, det som kommer, kommer … och när det kommer … kommer vi säkert att veta om det och veta vad vi ska göra.

Verkligen. Varje individ har sin egen väg att gå naturligtvis, Blossom. Men, utan tvivel … oavsett om man lever i obygden utan internet, eller man ägnar dagens alla timmar åt att se på frågor som kan eller inte kan vara Sanning, skrivna av själar som kanske eller kanske inte är av Ljuset … så vid dagens slut …

NÄR DET ÄR DAGS ATT GÅ TILL HANDLING … kommer det ni vet eller inte vet inte att spela någon roll. För ni kommer helt enkelt ATT VETA VAD NI MÅSTE GÖRA OCH NI KOMMER ATT GÖRA DET.

NI KOMMER ATT GÖRA DET MED KÄRLEK, LJUS OCH SANNING.

DÄRFÖR ATT NI ÄR DE MODIGASTE KRIGARNA AV LJUSET OCH NI ÄR DE STARKASTE AV DE STARKA.

VI ÄR MED ER I KÄRLEK, SANNING OCH STYRKA.

Jag måste faktiskt korta ner detta lite. Ursäkta. Tack så mycket. I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. Jag Är.

(Denna kanalisering blev kort (på min sida) och jag har inte haft tid att återansluta. Så, bättre med ”någonting” än ”ingenting” och bättre sent än aldrig. Hoppas på bättre tur nästa gång. Många tack.)

 

 

 

 

Översättning: Markku

                                                                                                                                                                                                             

 

Du gillar kanske också...