Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 september 2019

 

Det Arkturiska Rådet, 23 september 2019

Via Daniel Scranton

Ha Tillit till era Hjälpare

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi har varit i och omkring ert medvetande ganska länge nu. De flesta av er, som läser detta meddelande, har gått med på att släppa in oss så att ni kan dra nytta av vår närvaro, och resten av er kan märka av oss precis utanför ert energifält, så att ni ska veta att vi är där med er och observerar, hjälper er och hejar på er.

Vi skulle förstås vilja göra mycket mer. Vi, liksom så många av er, ser oss omkring på vad som händer i er värld, och vi vill hjälpa till. Vi skulle vilja erbjuda så mycket hjälp som vi möjligen kan. Vi inser dock att ni har er frihet och er självständighet och att vår hjälp bara kommer att ges om vi får en direkt önskan om det. Prata med oss, och prata med de andra varelserna som ni vet finns omkring er och försöker hjälpa till. Prata med Universum, era guider och oroa inte för att inte bli hörda, för ni blir alltid hörda. Och snälla, oroa er inte om ni inte hör något svar, för att inte höra något och fortfarande tro på vår närvaro är ett tecken på tillit.

Det är inte nödvändigt att ni tror på oss, men det gagnar er att tro på något eller någon som håller dörren öppen för er. Det gagnar er också att tro på att det finns varelser vars enda agenda är att tjäna mänskligheten. Det gagnar er att veta att ni inte behöver göra allt själva. Ni behöver inte ens tänka på allt. Vi har tankar och idéer hela tiden, och det har resten av era hjälpare också.

Vi kan ge er tillgång till mer av er egen värld, och vi skulle bli glada åt att se en eller flera upptäcka den kraft som ni måste lägga in i alla energier omkring er. Jorden är på intet sätt på väg att bli tömd på sina naturresurser. Det finns så mycket mer för er att upptäcka om er själva, er planet, ert solsystem, er galax och ert Universum, och vi och andra som är här för att hjälpa till. Så snälla, luta er mer mot oss. Be om mer hjälp, även om ni inte vet exakt vad den hjälpen kommer att bli. Ni är de som bestämmer hur mycket av den hjälpen ni vill ta emot, och varje tecken på tillit hjälper er att öppna upp mer, att ta emot mer.

Och även när ni ger upp allt hopp och tappar all tro, är det exakt vad ni behöver för att frigöra allt ert motstånd och bli det kärl för högre frekvenser som ni alltid varit menade att vara.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...