Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 maj 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 maj 2020

 

Nya tidslinjer för personlig E.T. kontakt

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har skapat kontakt med så många människor, medan ni reser i astralplanet, och vi har skapat nya tidslinjer för mänskligheten. Dessa nya tidslinjer är för er som vill stanna i ett högre vibrationstillstånd. Det här är tidslinjerna som har skapats som ett resultat av allt ni har upplevt där på jorden under de senaste månaderna, och dessa tidslinjer kommer att föra er närmare till fullständig och öppen E.T. kontakt, som är den första stora händelsen som ni kommer att ha som leder er upp till er ultimata uppstigning till den femte dimensionen.

Vi hör er när ni uttrycker önskan att ta er egen personliga kontakt först. Ni vill träffa de välvilliga E.T.s som har hjälpt er bakom kulisserna. Ni vill gå ombord på deras skepp och utforska nya världar, och även om det mesta som sägs och skrivs vid denna tidpunkt handlar om de illvilliga varelserna som arbetar bakom kulisserna, finns det tillräckligt många av er som inser att den andra änden av spektrumet också existerar.

Och ni vill ansluta till dessa varelser, hellre än att fokusera på att besegra de som spelar i mörkret. Denna förstärkta önskan som ni alla har som kollektiv är bara den energi som behövs för att skapa dessa nya tidslinjer för personlig E.T. kontakt, följt av full, öppen kontakt för kollektivet. De av er som har hållit era vibrationer höga har visat att ni är redo för er egen kontakt, och ni har visat hur mogna ni är och hur avancerade ni är.

Därför har ni som individer fått uppmärksamhet av de som är mycket intresserade av att ansluta med er och etablera bron mellan mänskligheten och resten av den galaktiska gemenskapen. Ni som fokuserar på de positiva aspekterna av det som händer där på Jorden just nu håller huvuden ovanför vattnet, ni lyser upp för era utomjordiska vänner och ni gör det personliga E.T. kontakten något som nu kommer att hända förr, snarare än senare.

När ni väl har ert E.T. möte, och ni rapporterar tillbaka till resten av det uppvaknade kollektivet om vad ni har upptäckt, då kommer ni att kunna ta med mer av den nya tidsåldern och den andliga gemenskapen med på turen. Och det är den viktiga roll som ni alla spelar för mänskligheten och för ert samhälle där bland de uppvaknade.

Vi kunde inte vara lyckligare med hur detta går med den känslan, och vi håller också så mycket mellanrum och skickar så mycket medkänsla och läkande energi till de som drabbats av viruset. De som är sjuka och de som är ledsna av förlust ska alltid respekteras och hedras, det får aldrig glömmas mitt i alla teorier som läggs fram där ute om vad som händer.

Det är dags att göra något positivt och ta positiva steg, och det är ni som gör det, som tar dessa steg och som befriar er från offer- / förövarmodellen. Det är något att fira, och vi firar med er varje natt i astralplanet.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...