Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 13 juli 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 13 juli 2021

 

Negativa Energier & Ert Uppdrag på Jorden

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har en ovanligt hög tolerans för vad ni skulle kalla negativa energier. Vi kan acceptera dem som de är och se dem ha så mycket potential i sig. Vi kan använda vilken energi som helst för att tjäna det största och högsta goda av allt, och en del av anledningen till det är att vi inte känner oss rädda för någonting eller någon. Det är er rädsla som ger det negativa sin makt över er. När ni fruktar det kan den negativa energin matas av den fruktan och bli större och kraftfullare.

Så ni vill se det som det verkligen är, som underutvecklat medvetande. Det är medvetandet som ännu inte har kommit ihåg vem och vad det egentligen är. Nu säger vi inte att ni måste gå ut och interagera med alla negativa energier, men det finns säkert de av er som gör det. Vissa av er inser att ni gör det, och andra gör det inte. Några av er minns att ni registrerade er för den specifika uppgiften, men de flesta kommer inte ihåg det. Och därför vill vi försäkra er att om ni upplever någon negativitet i era liv just nu, tjänar ni mänskligheten.

Ni uppfyller ert syfte bara genom att vara där mitt ibland all negativitet. Ni behöver inte fixa det, och vi tror att ni vet nu att ni inte behöver besegra det. Men det finns en sak som ni alltid måste vara i färd med att släppa, och det är er rädsla för det. Det är så erfarenhet kommer in och verkligen visar för er hur viktigt det är. När ni har en upplevelse med en negativ energi eller en negativt orienterad människa, och ni inte bara överlever det mötet utan ni växer från det, så har ni släppt en del av er medfödda rädsla. Ni har övervunnit rädslan för den negativa energin.

Ni är självklart där för att tjäna ljuset och erbjuda det som är positivt inför allt som är negativt, och som kan verka som om det är ett jobb som är för stort för en person, och så vill vi försäkra er att ni inte är ensamma. Ni är utspridda över hela planeten, var och en gör sitt eget arbete, var och en släpper mer och mer rädsla varje dag och gör plats för de positiva energierna som kommer in för att stödja er och förvandla er inifrån. Det här är er tid; det är tiden då ni får se frukten av ert arbete och uppleva dem inte bara i era personliga liv utan också på världsscenen.

Om ni någonsin har undrat om ni gör skillnad eller inte, och ni får denna överföring just nu, vill vi att ni ska veta att ni gör det. Skillnaden som ni gör kanske inte är lätt för er att kvantifiera eller mäta, men den är verklig, och den sammanräknade effekten av vad ni alla gör är enorm. Ni kommer att börja se effekterna runt omkring er som manifesteras under resten av detta kalenderår där på planeten Jorden.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...