Arkturiska Rådet i 9:e Dimensionen via Daniel Scranton, 29 augusti, 2021

 

Arkturiska Rådet i 9:e Dimensionen via Daniel Scranton

September-energierna kopplas över till Antlantis

 

”Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet. Vi gläder oss över att få ha kontakt med er alla.

Vi är så väldigt imponerade av sättet på vilket ni alla har hanterat energierna i augusti och vi är mycket förväntansfulla inför att få se vad ni kommer att göra med energierna i september, en månad som innehåller en dagjämning, ett balanserande av vågen. Många individer i er värld har under en längre tid på något sätt känt sig ur balans och ännu viktigare, så har ett flertal individer triggats till specifika trauman i tidigare livstider som de kopplas över till, men de är också omedvetna om det faktum att de får tillgång till dessa trauman i tidigare liv. Och det är där som september-energierna kommer in för att utspela sig.

Ni alla behöver en del tröst, ett energibad för att rensa ut er och för att hjälpa er att släppa taget om dessa energier som har fastnat, dessa trauman, dessa emotioner som ni antingen inte kunde eller ville känna under dessa tidigare livstider. Och därför kommer septembers energier att bli stöttande för det slutgiltiga frisläppandet, det sista släppandet av tyngden i dessa trauman, så att ni kan ta er fram till solståndet i december och vara klara, öppna och redo för att ta emot följande nedladdning av energier som tar er in till 2022.

Det här året har inte varit ett lätt år på planeten Jorden, för så många har känt sig besvikna av en eller annan anledning och denna besvikelse handlar inte bara om ens egna upplevelser och liv. Människor har varit besvikna på andra människor och detta har skapat en kedjereaktion, vilket på ett sätt har tagit er tillbaka till Atlantis tider. I Atlantis kunde ett flertal av människorna se galenskaperna i sätten hos sina medmänniskor i Atlantis, med man förmådde inte göra något för att hindra det som redan ägde rum. Många kände sig maktlösa inför att kunna få ett stopp på det som var Atlantis nedgång och som slutligen resulterade i dess förstörelse.

Så många människor på Jorden känner just nu på detta sätt av en rad olika orsaker, så dessa trauman från Atlantis är bara en del av det som människorna kopplas över till och behöver släppa taget om och heala, en gång för alla. Septembers energier kommer att göra mer än att enbart balansera er; de kommer också att stötta er, hjälpa er att rensa ut och heala, så att ni ska kunna gå vidare från tyngden i tidigare livs trauman, vilka ni håller fast vid i era rotchakran och ni kommer att kunna slappna av när ni öppnar upp er själva för dessa energier.

Ni kommer att förmå känna era emotioner tydligare och välja vilka ni vill känna och detta är något som många människor i er värld fortfarande måste uppleva i den här livstiden. Det är jättestort att kunna välja hur ni vill känna er, i stället för att gå omkring och bara triggas, om och om igen. Det här vill vi för er och vi vet att ni vill det för er själva och därför är vi glada att få ta del i överlämnandet av september-energierna och vi vet att de av er som är känsliga och är öppna kommer att katapultera er själva framåt, som ett resultat av vad ni står i färd med att få ta emot.

Vi är det Arkturiska rådet och det gladde oss att få ha kontakt med er.”

 

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...