Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 mars 2020

Det Arkturiska Rådet, 8 mars 2020-03-09

Via Daniel Scranton

  

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet och vi är glada över att få kontakt med er alla.

Vi har börjat utforska tidslinjerna som är kopplade till de energier som kommer in för er kommande vårdagjämning, och vi måste säga att vi ser många tidslinjer där sannolikheten är ganska hög för det mänskliga kollektivet att få ett uppsving från dessa energier som kommer att ge er en rejäl skjuts till nästa nivå av medvetenhet som ni har väntat på. Vi vet att många av er är ivriga att få uppleva de massuppvakningar som vi pratar om ska komma, och vi vill att ni ska veta att dessa vårdagjämnings-energier som kommer in, kommer att hjälpa till med att stärka höjningen av det mänskliga kollektiva medvetandet som är nödvändigt för att åstadkomma dessa massuppvakningar.

Ni är de som är redo att ta på er en större roll i denna uppstigningsprocess. Ni är de som kommer att hjälpa massorna att känna sig säkrare och tryggare under dessa uppvakningar, och ni gör det nödvändiga arbetet med er själva för att kunna hjälpa alla andra som söker hjälp under dessa intensiva tider av uppvakning.

De energier som är på väg in för den kommande vårdagjämningen, kommer också att omge de av er som är uppvaknade med den stabilitet och säkerhet som ni önskar och behöver för att bli bättre ljusarbetare och vägvisare. Vi vet att ni alltid kan ge den hjälp som behövs.

Så vi är glada att kunna lägga till de energier till vårdagjämningen som vi har sett och känt att mänskligheten behöver, men vi är specifikt involverade i att tillhandahålla de energier som de av er som är uppvaknade har frågat efter, därför att vi ser hur dränerande det kan vara att hjälpa en nyligen uppvaknad själ att acceptera vad de håller på att upptäcka. Det kommer att komma många fler upptäckter, och de kommer också att utlösas av dessa massuppvakningar när människor i större antal längtar efter sanningen, och ni kommer att finnas där för att stödja dem, precis som vi kommer att vara där för att stödja er. Det här kommer att bli en gruppinsats. Så mycket kan vi garantera er.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...