Sananda via Kerstin Sisilla, 6 mars, 2020

Jag är Sananda. Jag Är. Jag är Vägen, Sanningen och Ljuset (livet). DU ÄR. Du är Vägen, Sanningen och Ljuset (livet). 

Du behöver ingen guru för att finna dig själv, ditt Högre Jag, din essens/kärna. Du är din egen guru, ditt hjärta har Universums alla sanningar inom sig. Mina vänner, älskade människor på jorden, bröder och systrar – tiden är kommen fär att gå Hjärtats väg. Självsvält, total isolering eller olika invigningsriter behövs inte längre för att bli invigd i Universums hemligheter. Bara stig in i ditt hjärta. 
 
Ta min hand och följ mig så går vi mot vårt ursprung, mot Källan och Ljuset. Med både Moder Jord och Fader Himmel i ditt hjärtas inre går färden så lätt, så lätt. Portalen är öppnad, porten står på vid gavel så ta min hand så går vi tillsammans du och jag – och du och du och du… Hör änglarnas fanfarer och vännernas jubel för nu är återföreningens tid inne. 
 
Jag älskar er, alla Människor på jorden, så mycket. Välkomna till ett liv på den Gyllene planeten Gaia, en förvandlad och befriad planet.
 
I kärlek. Er trogne vän Sananda

Du gillar kanske också...