Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 november 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 november 2018

Per Staffan November 9, 2018

Att Rensa Lågfrekventa Energier∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har observerat er och väntar på det perfekta tillfället att ge er en del goda nyheter som hjälper er att hålla er känsla av hopp levande. Under de senaste månaderna på er planet har det förekommit en enorm uppgång av frisläppandet av lägre frekvensentiteter, känslor, tankeformer och andra energier, och alla de tidigare nämnda frigjorda energierna har varit i en slags limbo-tillstånd där de inte kan påverka mänskligheten.

De har inte riktigt återvänt till Källan, men de har inte heller blivit tillåtna att komma tillbaka igen i det mänskliga kollektivmedvetandet. Så ni har inte bara flyttat negativa energier runt. Ni har rensat dem.

Och nu är de på ett ställe där de kan ha sin egen utvecklingsprocess utan att ansluta sig till någon av er. Ni förstår, ingenting är någonsin verkligen förstört i det här universumet, oavsett hur grymt eller obehagligt det är att uppleva. Det finns alltid ett värde i allt som finns, och dessa energier kommer att hitta sin väg.

Men denna goda nyhet för er alla innebär att ni kan förvänta er att ladda ner mer av de högfrekventa energierna som har kommit från hela galaxen och även bortom Vintergatan. Ni har den unika möjligheten att ersätta det ni har rensat, och så rekommenderar vi att ni sänker er gard. Ta ner era sköldar och öppna upp er för att ta emot. Det är säkert att göra det.

Och med den förväntningen att ni får högre frekvensenergi och information kan ni vara säkra på att endast högre frekvensenergier kan komma till er. Vi garanterar det och vi är glada över att se hur många av er som öppnar er själva för att ta emot och de effekter som alla dessa nedladdningar kommer att ha på det mänskliga kollektiva medvetandet.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

https://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...