Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 november 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 november 2020

 

Mänsklighetens Harmoniska Helhet

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har blivit väldigt glada över utvecklingen av det mänskliga medvetandet eftersom ni alla är så fyllda av mångfald, och mångfalden inom var och en av er är en supermakt. När ni låser upp de olika energierna inom er och ni börjar integrera dem i helheten om vilka ni är, finns det inget som säger vad ni kommer att kunna göra och bli. Ni, där på planeten Jorden, är väldigt unika, eftersom ni har så många olika aspekter i er.

Eftersom ni har varit över hela galaxen och inkarnerat i så många olika stjärnsystem innan ni kommer till jorden, har ni så mycket inom er att dra nytta av när ni växer och stiger. Därför är mänskligheten kanske den mest oförutsägbara rasen av varelser i hela galaxen, och det är spännande. Det är spännande eftersom vi pratar om oförutsägbarhet när det gäller er tillväxt och utveckling, inte er ombytlighet. Ni har skaffat allt detta ur vägen. Ni har gjort mer utrymme i er själva för att bli mer av den ni verkligen är.

Nu är det mest mångsidiga väsendet naturligtvis Källenergi, och ju mer som Källan ni är, desto bättre. Ni är mer kraftfulla. Ni är mer kreativa. Ni är mer kärleksfulla och medkännande när ni är mer av ert sanna jag, och därför är det mycket viktigt för er att omfamna alla aspekter av vem ni är nu i denna livstid. Och vi pratar även om de aspekter av er som ni inte gillar att erkänna eller fira. Ni har det som är reptil och insekts liknande inuti er, precis som ni har det som är katt- och vattenlevande inuti er.

Ni har det som är mantid (en intelligent och högt utvecklad ras av insekts liknande varelser) inuti er, och alla andra varelser som ni har hört talas om i hela denna galax. De är alla inuti i er och gillar verkligen att fira det som är fågel inuti er, men ni tenderar att ignorera eller förneka närvaron av det som är drakoniskt inom er. Så vi är här nu för att uppmuntra er att se alla aspekter av er själva vara lika kraftfulla och bidra till skönheten i den mångfalden inom er.

Om alla varelser i galaxen alltid kom överens, skulle det inte finnas någon benämning på varken gott eller ont. Så om ni lyckas vara er harmoniska helhet i det nuvarande ögonblicket kan ni dra nytta av all den kraften, all den visdom och all den kärlek som finns inom var och en av dessa varelser som ni har varit i andra livstider och som ni bär energin av just nu i den här livstiden. Omfamna alla er själva och känn er mer som en Källenergivarelse.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...