Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 november 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 november 2021

 

Era problem är inte för små för oss

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi diskuterar mycket gärna vad som helst med var och en av er, privat. När ni når ut till oss, och tveka inte att göra det, vet att vi inte ser något ni lever som trivialt eller oviktigt från vår höga sittplats här i den nionde dimensionen. Vi ser allt som ni tycker är betydelsefullt. Vi ser inte på vissa aspekter av illusionen av fysisk verklighet som viktigare än andra, och vi vet att allt ni lever påverkar er känslomässigt, oavsett om ni känner dessa känslor eller inte, medvetet. Och vi vet också hur viktiga och påverkande era känslor är på allting.

Och när ni söker hjälp från varelser och kollektiv som vi själva, be inte om ursäkt för att ni frågar om det ni frågar om. Se inte det ni lever som obetydligt på något sätt, och ni kommer att anpassa er till vår verklighetsuppfattning. Vår uppfattning om verkligheten är att ni alla är så betydelsefulla som aspekter av Källan, och ni är där för att navigera genom energier som hjälper er att växa och utvecklas. Det spelar ingen roll vilka dessa energier är; resultatet är detsamma. Avsikten med de upplevelser ni har är densamma. Så snälla erkänn att era liv är betydelsefulla, oavsett vad ni gör och oavsett vad ni lever, och ni kommer inte att vara blyga för att nå ut till oss, eller ärkeängeln Mikael, eller Yeshua, eller någon annan som ni kan sätta upp på en piedestal.

Ni är en del av oss; det är som när ni pratar med ett organ i er kropp eller några celler. Ni ser dem inte som mindre viktiga än er, särskilt om de får er uppmärksamhet med viss smärta eller något krångel av något slag. Vi vill att ni ska vara lyckliga. Det är vårt mål att göra er nöjda med våra ord och vår energi, och vi vill bara att ni ska veta att er glädje betyder något. Er glädje kommer att påverka ert sätt att stiga upp; det kommer att påverka när ni stiger. Men det kommer inte att påverka om ni stiger. Ni kan vara lyckliga under hela processen, eller så kan ni ta er själva och hela denna uppstigning på för stort allvar. Men vi kommer att fortsätta att försöka övertyga er att lätta upp och att inte förminska er själva eller era problem, för det är de unika sätt som ni har valt att växa och expandera vid denna tid.

Och vi är väldigt glada över att få möjligheten att dela med er, växa med er och hjälpa er på alla sätt vi kan. Så återigen, nå ut till oss och tala till oss som om vi alltid lyssnar, eftersom vi har förmågan att lyssna på varenda människa på Jorden samtidigt, och mer. Och det ni går igenom där på Jorden fyller oss med medkänsla och får oss att vilja hjälpa ännu mer. Och eftersom att hjälpa er och andra är vad vi handlar om, allt ni lever tjänar oss och hjälper oss att uppfylla vårt syfte med att existera i denna nuvarande form.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...