Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 oktober 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 oktober 2018

Per Staffan 8 oktober 2018

E.T.s Möte med Andliga Ledare ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har varit de största anhängarna till att skicka en grupp utomjordiska varelser för att träffa de andliga ledarna som ni har i er värld, och vi vet att detta kommer att hända vid något tillfälle för att fortsätta den fullständigt öppna kontaktagendan. Vi känner igen betydelsen av vissa individer, som vi inte kommer att namnge, med avseende på deras förmåga att dela sina erfarenheter med er alla och hjälpa dem som fortfarande står obeslutsamma om hela den utomjordiska saken.

Vi vet att det blir fler och fler människor som vaknar, även efter att en sådan händelse skulle äga rum med de andliga ledarna på jorden. Och dessa nyväckta människor skulle då få reda på denna upplevelse, och de skulle då kunna öppna sig mer för att själva ha en E.T.-upplevelse.

Vi letar alltid efter sätt att underlätta för mänskligheten in i upplevelsen av full öppen kontakt, och det gör också de fysiska utomjordingarna som övervakar er och tittar på era framsteg och beredskap för denna oundvikliga dag.

Vi kommer att fortsätta att uttrycka att vi känner er beredskap för en händelse som denna, och vi vet att ni som individer också känner er redo för er fysiska kontakt. Vi är medvetna om den beredskapen, och igen uttrycker vi på era vägnar detta till de E.T.s som lätt kan gå genom en portal och in i ditt hem. Vi är glada att också kunna bevittna dessa personliga händelser.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...