Meddelande från Per Staffan – Temporärt kaos i oktober, 8 oktober 2018

Meddelande från Per Staffan – Temporärt kaos i oktober, 8 oktober 2018

Per Staffan 8 oktober 2018

Kära Ljusarbetare och Ljuskrigare

Det är Columbus Day idag den 8 oktober, här i USA, till ära för Christopher Columbus. Som några av er vet var Christopher Columbus en av Saint Germains inkarnationer. Saint Germain har i sina liv har fokuserat på Amerika och dess roll i världen. Han var också författare till den ursprungliga amerikanska konstitutionen. Han inspirerade grundfäderna att skriva den och när de tvekade att underteckna dokumentet som de hade skrivit visade han sig för dem genom att komma in i rummet genom väggen och gav ett tal som motiverade dem att underteckna det, med risk för deras liv.

Detta meddelande beror delvis på några reaktioner på det senaste meddelandet från POTUS (President of the United States), men också som en förberedelse för vad som kommer. Några av er kanske har hört att den här månaden har blivit märkt Röda oktober, av Q och andra. Ursprungligen var Röda oktober namnet på oktober månad 1917 i Ryssland, då revolutionen där ägde rum.

För att backa tillbaka något är syftet med denna webbplats att sprida ljus och kärlek som uttryckt av mästarna och galaktikerna och andra. Detta kommer att öka medvetandet individuellt och kollektivt och sätta oss alla på uppstigningsbanan. Förändring inom oss är kritisk och kommer före förändring på utsidan av våra samhällen. Men nu närmar vi oss tiden när stora förändringar kommer att inträffa i våra samhällen. Vi ljusarbetare och ljuskrigare har till uppgift att hjälpa och lugna dem som kommer att vara i rädsla på grund av det kaos som sannolikt kommer att uppstå inom en snar framtid.

Jag kommer att göra ett försök att ge några försäkringar genom att redogöra för min förståelse för utvecklingen som kommer. Timing är alltid en svårighet, men det finns tillräckligt med information som säger att det kan mycket väl bli nu i oktober. Det kan jämföras med en fredlig revolution, i motsats till den ryska år 1917.

President Trump har fått till uppgift att ta ner kabalen, också kallad Deep state. Andra namn används också för kabalen, som Khazarian Maffia och Illuminati. President Trump valdes av amerikanska militären att göra det, på grund av militärens oro för den nationella säkerhetsrisken som landet står inför i händerna på kabalen. Det är ett mycket verkligt hot, inklusive försök att ytterligare kompromissa med konstitutionen. På toppnivå finns kabalen, d.v.s. en grupp internationella bankirer, med Rothshield-familjen vid rodret. Dessa internationella bankirer etablerade först en centralbank i USA i början av 1800-talet. Den togs bort och bankirerna kastades ut ur landet av president Andrew Jackson. Detta är anledningen till att Trump har en stor målning av Andrew Jackson i det ovala rummet. Men de kom tillbaka och startade inbördeskriget och dödade Abraham Lincoln när han försökte ta över tryckningen av pengar och därmed utmana deras kontroll. När president Kennedy (naivt nog inte förstod vad han stod emot) också försökte ta över tryckningen av pengar bort från Federal Reserve, mötte han samma öde som Lincoln. Vår nuvarande centralbank – Federal Reserve – skapades 1913 av internationella bankfamiljer, främst från Europa och med Rothshield-familjen som tog ledningen.

President Trump valdes ut för jobbet av militären och ljuset, han får stöd från galaktikerna, på grund av hans bakgrund. Han har gjort affärer med kabalmedlemmar i det förflutna och är bekant med dem och vet hur de tänker och hur de lurar människor. Medan Trump arbetar för ljuset är han inte en andlig ledare, men den nödvändiga bulldogen eller generalen för att få jobbet gjort. Han kommer att lämna sitt ämbete när hans jobb är klart, eller när NESARA har införts, se nedan.

President Trump utmanar inte kabalen på ett naivt sätt. Han valdes av militären för att vara en mäktig general i detta krig, som är mångfacetterat. Det är delvis ett fysiskt krig mellan mörka hattar och vita hattar. Till exempel skapades IS av de mörka hattarna. Det är också ett informationskrig eller ett propagandakrig för att kontrollera människors uppfattningar.

Kabalen har ingen trohet mot vare sig det demokratiska partiet eller det republikanska partiet. De två Bushpresidenterna var kabalkontrollerade eller är faktiskt höga kabalmedlemmar. Bush Senior startade CIA. President Carter var ett undantag, men inte så stark som president. Bill Clinton och Hilary Clinton var och är kabalmedlemmar, och det var även Barack Obama trots att många av oss hade hoppas att Obama inte var det. Vid denna tidpunkt fokuserar kabalen på att styra nationen via det demokratiska partiet. De var mycket övertygade om att Hillary skulle vinna valet och väldigt upprörda när hon inte gjorde det. De hade planerat ett totalt världsövertagande och till och med ett tredje världskrig skapat med hennes hjälp. Krig tillåter kabalen att konsolidera sina krafter.

Kabalen styr också massmedia och det har blivit en propagandamaskin för kabalen. De hade räknat på effekten av kvinnliga väljare som röstade på en kvinna. Men kvinnorna var smartare än de insåg och alla röstade inte för Hillary. De fortsätter att skapa smutskastningskampanjer som attackerar Donald Trump och andra för politiska vinster. Trump som har till uppgift att ta ner kabalen fokuserar på fakta och inte propaganda. Han och hans lag har förberett ”de fakta” som kommer att presenteras för kongressen.

Ett annat sätt som kabalen har styrt eller styr världen på är via pedofilringar. I själva verket är de flesta av de översta kabalmedlemmarna pedofiler. De styrs via utpressning. Podesta-bröderna kommer av denna anledning att vara några av de första som arresteras på pedofilanklagelser.

Utgångspunkten för att presentera fakta eller upplysningar är att reda ut FISA-ansökningsfiaskot. Dokument kommer att avslöjas och de som är skyldiga till förräderi kommer att ställas inför rätta. Detta var en anledning till betydelsen av att ha Kavanaugh i Högsta domstolen, eftersom han erkände och följer konstitutionen. Nu när han är på plats kan saker börja rulla ut.

FISA-ansökan kommer också att dra in kabalmedlemmar i ”Five Eyes Countries” – Storbritannien, Australien, Nya Zeeland och Kanada. Kabalen är verkligen spridd över hela världen. De hade planerat att flytta tillverkning från USA till Kina och planerade att göra Kina till den största supermakten i framtiden och mer eller mindre dumpa USA. President Xi är inte kabal, utan bekämpar kabalen i sitt land precis som Trump gör hemma. Den hårda hållningen mot Kina från Trump är en del av kampen mot kabalen i Kina.

Det bör tilläggas att president Putin också arbetar för ljuset. Han har kastat ut alla Rothshield-banker och bankirer från landet. Rysslands finansdepartement skriver ut sina egna pengar, i motsats till i väst där centralbankerna skriver ut pengarna och lånar sedan ut pengarna till statliga utgifter som är föremål för räntebetalningar, vilket över tiden krossar landet. Så, i själva verket arbetar Putin, Trump och Xi tillsammans för att skapa världsfred. En utgångspunkt är Nordkorea, som tidigare kontrollerades av kabalen och hade potential att användas som ett medel till att starta ett tredje världskrig, något som kabalen har försökt göra under lång tid. Ett annat fall är Syrien, där de så kallade regeringsrebellerna var/är terroristgrupper finansierade av kabalen via CIA, plus att IS skapades av CIA från början. Ryssland har nu till uppgift att städa upp i landet och ta bort alla kabalkrafter (rebellgrupper och IS).

Trump inleder nu på allvar kriget mot kabalen i vårt land, fokuserat på FISA-ansökan, som nämnts ovan. Detta kommer att följas av många andra avslöjanden och arresteringar. Ett framträdande avslöjande kommer att vara hur kabalen tog ner Twin Towers på 11-9, och sanningen bakom det. Detta kan leda till civil oro i landet under en begränsad tid. Kabalmedlemmen och den internationella bankiren George Soros har finansierat många våldsamma vänstergrupper som kan och troligen kommer att skapa oro. De vanliga medierna kommer inte att hjälpa till, utan skapar förmodligen ytterligare rädsla och omvälvningar. Trump och militären har nyligen testat det nationella nödsystemet och planerar att ge sann information på detta sätt om vad som händer och sålunda kringgå de kabalstyrda medierna.

Vi rör oss mot en ljus och kärleksfull värld. Men först måste sanningen komma ut och bli exponerad och den mörka kabalen måste tas bort från makten. Det här är det kaos som vi går in i. Detta kommer också att innefatta ett börsfall och en fastighetskollaps. Vid någon tidpunkt under detta kaos kommer RV:n att introduceras för att finansiera ljusarbetare. Detta kommer att bidra till att lugna ner sakerna – folk som tänker med sina hjärtan kommer att ha pengar snarare än bankirerna.

RV:n (omvärderingen) kommer att följas av GCR (Global Currency Reset) om några månader. Snart efter eller i samband med GCR kommer den ursprungliga Saint Germain-konstitutionen att sättas tillbaka på plats i form av NESARA. Detta kommer också att ske globalt via GESARA. Så, Saint Germain-konstitutionen kommer att spridas globalt. När NESARA-lagen har införts, vilket är en del av Trumps arbetsbeskrivning, måste ett nytt val hållas inom 4 månader enligt NESARA-lagen. Donald Trump är inte valbar till presidentkandidat under NESARA-lagen och en annan kandidat kommer att framträda vid den tiden. Mest sannolikt ingen repris för Donald Trump 2020.

Jag kommer att uppdatera er efter min bästa förmåga om utvecklingen när vi går in i kaoset. Skicka gärna mer frågor till mig.

Per Staffan

 

 

Om detta meddelande är vidarepostat någon annanstans, försäkra dig om att inkludera källan och websidan.

www.sananda.webpage

Du gillar kanske också...