Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 11 april, 2021

Jag är Judas och idag vill jag att ni ska förstå att det är många som tvivlar, samtidigt som det är många som har fått ett större hopp i sina hjärtan. De har inte vänt kappan efter vinden, de har vänt och gått åt ett motsatt håll. De har prioriterat sitt förnuft, sin hälsa och det medmänskliga inom sig. De har förstått att utan medkännande för sina medmänniskor, så kan man inte få skutan att rulla på utan att den kantrar lite här och där.

Ta nu ett djupt andetag, kära jordbor, och vila i er själva ett tag. Sitter det några spänningar där .. ta då några andetag till och tänk ”vila” för varje andetag. Känn hur alla muskler slappnar av och att en frid sprider sig inom dig. Det är i den fridfulla stämningen som du helst ska möta din dag. Det är då vi gör som bäst nytta, både för oss själva och för våra medmänniskor. Det smittar av sig så att säga. Du kan fortfarande stå för dina åsikter där så är tillbörligt. I vissa fall kan det vara som att ”slänga vatten på en gås” och då slösar du bara med din egen energi. Du märker snart om dina ord faller i god jord eller om ett visst intresse kan visa sig för vad du har att säga, även om det sedan inte efterlevs så har du sått ett frö. Det är en del av dessa frön som nu börjar vakna upp på allvar och de vänder om för att utforska mer i sig själva, och i andra källor som nu av en okänd anledning dyker upp i närheten. 🙂 Är man redo så kommer det man behöver inom räckhåll, så att man kan gå vidare i sin egen utvecklingstakt.

Det pågår en snabb utveckling på Jorden och den sker på många plan och det sätter en press på allt som händer idag. Det må vara i naturriket, djurriket eller inom mänskligheten som det sker små eller stora katastrofer, de skakar loss det gamla och bereder väg för något nytt. En del måste lämna eller transformeras om för att det nya ska kunna ta plats. Det kräver ett skifte i medvetenhet och det gäller för Jordens olika plan. Sker det en förändring i högre medvetenhet, så sker det på alla olika plan på Jorden, även om de fortfarande kan befinna sig på olika nivåer, fast då i en högre medvetenhet än vad de hade tidigare.

Jag ser att många människor lider, det finns ett stort lidande på Jorden. Stora ansträngningar behöver göras för att skifta detta lidande med humanitära medel. Viljan finns men pengarna saknas. Pengarna finns på fel ställen och i fel händer idag. Hade pengarna befunnit sig hos de kärleksfulla och medkännande människorna så hade världen sett annorlunda ut, och de skulle till slut inte ens behövas, för delandets glädje skulle vara det mest ultimata för de människorna. Det är på den vägen ni vandrar, det är genom kärlek och givmildhet som ni förändrar världen. Det är när kärlek och medkänsla växer i era hjärtan som ni bygger en värld av ljus och kärlek. Det här är möjligt och det pågår nu. Det kanske inte ser så ut men det är mycket som ska ruskas om, innan det kan bli till en sann verklighet.

Den finns inom er, kära jordbor, finn den och ni blir en av byggstenarna till världen av ljus och kärlek.

Var stilla och andas .. och finn ditt eget ljus. Amen

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...