Saint Germain via Genoveva Coyle, 9 augusti, 2018

  1. GERMAINE: NI ÄR OÄNDLIG VISDOM!

 

Ni är de mest motståndskraftiga och rådiga krigarna för freden … kanaliserad av Genoveva Coyle.

Hälsningar kära ni! JAG ÄR St. Germaine, jag är er bror och familj, jag är alkemisten, trollkarlen. Jag är läraren, men det är också ni, mina vänner, ni är också allt av detta och mer. Ni är Moderns budbärare, ni är bärare av min Violetta Transmutationsflamma, ni är I AM, ni är var och en kraftfull skapare.

Och jag kommer hit för att upprepa det faktum att ni är kraftfulla och att ni är större än något hinder som ni har lagt på era vägar. Kom ihåg denna sanning när ni tillåter den millisekund där ni känner er överväldigade av dessa energiers galenskap som stiger upp från rivningen av det gamla paradigmet. Kom ihåg att det inte finns något problem eller någon situation som ni inte har kunskap att lösa med lätthet och nåd. Titta inte längre än inom er och låt svaren komma fram och ge er den vissheten att ni alltid har svaret, att ni vet vad ni ska göra härnäst!

Ni är oändlig visdom. Ni är vackra varelser som kan skapa kärlekens mirakel i mitten av varje storm. Mitt i kaoset kan ni fortfarande vara de mest inspirerande skaparna och fyrbåkar av ljus och kärlek för alla.

Kan ni se hur andra attraheras till er för er fridfulla och starka hållning, för den lätthet och totala acceptans som de känner i er närvaro, och för kärleken och kunskapen som ni osjälviskt ger dem? Stå starka och centrerade älskade ni, för ni har blivit valda, och rätteligen så, som de mest motståndskraftiga och rådiga krigarna för freden och som grundarna och skaparna av Nova Earth.

Ni behöver inte stoppa det inspirerade livet, novaskapandet och samskapandet med alla oss i de högre världarna för att det verkar finnas något gammalt skräp som har kommit upp för er att rensa! Ni ser, ni kan städa och dammsuga och samtidigt sjunga och le med glädje och tacksamhet för den här underbara tiden av nuet som ni har skapat för er själva. Ni kan vara era gamla jag och era nya genom att föra dem alla till samma ögonblick av nuet och genom att älska, läka och rena det förflutna med samma spänning och äventyrliga känsla som ni skulle arbeta för ett framtida projekt.

Det är inte nödvändigt att skilja dem åt och/eller att döma någon av dem som bra eller dålig, som önskvärd eller inte, eller som ett misslyckande av er att vara det ni har tänkt er att vara, en mästare och uppstiget jag. Ni attraherar till era söta jag det som ni är redo att uppleva, och det är tänkt att hjälpa er att expandera och växa vidare. Var inte rädda att använda den Violetta Flamman i en situation som inte känns ljus och kärleksfull. I stället kan ni be mig att vrida upp den Violetta Flamman så att ni kan andas snabbt genom den nuvarande oron och kaoset. Bränn bort alla rädslor och all oro i det ögonblick de uppstår, och låt oss transmutera alla dessa tvivel som ni fortfarande har till era kära jag.

När ni gör det, avtäcker ni ert ljus helt, och det finns inget behov av att göra mycket annat. Eftersom när ni är era rena och hela jag, är det naturligt att frambringa och skapa bara det som är av kärlek och harmoni, bara det som är anpassat till alltings högsta syfte och bästa goda. Detta är den enkla skapelsen som ni har förberett så länge, detta är tiden att ha kul.

Låt oss fira där du befinner dig i detta ögonblick och låt skiftet till det uppstigna jaget vara permanent!

Tack, kära hjärtan! Det är ett nöje att arbeta med er alla. Farväl för nu.

Med tillstånd.

©2018 Council of Love, Inc.

http://counciloflove.com/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...