Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 december 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 december 2020

 

Kan Någon Bryta mot Universums Lagar?

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lyssnar hela tiden på era önskemål, oavsett vem ni är. Vi lyssnar på människor som aldrig skulle tro att vi faktiskt existerar, för det spelar ingen roll för oss. Vi lyssnar och känner in i era vibrationer, och vi arbetar med era högre jag och andliga guider, tillsammans med många andra varelser och kollektiv, för vi känner att resten av resan till den femte dimensionen borde vara en med lätthet och glädje för er.

Vi kan dock inte gå in mellan er och er vibration och bryta universums lagar för att ge er vad ni vill och vad ni ber om, men vi kan vara redo att dela ut när ni vibrerar i harmoni med det ni önskar. Det är väldigt lätt att fastna i vad som händer utanför er just nu på Jorden eftersom så många människor berättar om vad som händer utanför er och sedan ber er att tro att alla era böner kommer att vara besvarade. Men de allra flesta av dessa individer lär er inte hur ni skapar er verklighet eller bemyndigar er på något sätt.

Istället vill de att ni ska tro att solen har all makt att förändra allt där på Jorden, eller att en politiker har all makt att ändra allt där på Jorden. Många kommer att berätta att någon lag kommer att antas eller att något program kommer att inledas för att rädda alla från sina egna liv och sina egna skapelser. Och så, om och om igen, leds ni att tro på något utanför er själva, och gång på gång blir ni besvikna över det ni var övertygade om att ni borde ha tro på.

Vi vill inte att ni ska ha tro på oss; vi vill att ni ska tro på er själva. Vi vill att ni ska veta hur ni får tillgång till er kraft, er styrka, er kreativitet och viktigast av allt till den kärlek som verkligen är. Om ni kan vara kärlek som är villkorslös, kan inget som händer där ute kasta er bort från er plan, och det är vad vi vill för er. Vi vill att ni ska känna er själva som andliga mästare, snarare än människor som tror på rätt berättelse, så att ni kan lägga alla era insatser på det resultat som ni lovas.

Leta efter vad som finns inuti er och då kan varelser och kollektiv som vi själva motsvara det ni har hittat. Men återigen kan vi inte bryta mot lagen, och inte heller någon annan, oavsett hur många löften de ger er. Om ni fokuserar på något, någon, en djurvän eller ett träd eller en blomma som kan få er att få tillgång till känslan av kärlek i er, kan ni verkligen börja veta vad sann kraft är. Sann kraft är anpassning till Källan, men ni är Källan. Därför är det sann kraft ni anpassar er till. Det är så enkelt. Vi kan komplicera det för er, men det finns tillräckligt många människor som gör det just nu, och vi vill hellre påminna er om kraften som ligger i var och en av er hela tiden.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...