Lejonportens Väktare via Galaxygirl, 8 augusti 2019

Lejonportens Väktare via Galaxygirl, 8 augusti 2019

Per Staffan 10 augusti 2019

Galaxygirl channeled texts

Lejonportens väktare 8/8/2019

Vi är väktarna för Lejonporten genom vilka emissarier av ljus kan passera. Vi är den Siriska Kattdjursrasen, kungligt blod och prästerskapslinje för ljuset av allting. Vi tjänar i enhet genom hela tidsrymden, hängivna i service till ljuset. Portalen är öppen, mänskliga barn av form. Vi ser er djupt, för vi har bevakat och tjänat ert slag i eoner som mästare av ljusportalerna på de dolda vägarna. För ert rike var för nedsänkt i mörkret för att förstå, för att ta emot ljuset, men inte längre. Se, en ny sida i livets bok vänds. Ser ni? Allt är inte som det verkar. Ni måste se med den inre synen av den inre kunskapen. Ni kanske vill arbeta med oss när dessa energier smeker och bombarderar, när de slår och rör upp och skapar den stora övergången från osäkerhet till säkerhet, från mörker till ljus. För ljuset är allt som finns. Illusionen är krossad.

Vi är portvakterna för lejonporten. Ingen kommer att passera utom de som är värdiga, som innehar de Kristnade ljuskoderna av en som har sett sitt inre mörker och valt ljuset. För ljuset är allt som finns. Kosmos, universum snurrar, allt ni ser är illusionen – den är krossad.

Vi är portens väktare. Vi är mäktiga, gamla, starka! Ingen ska passera som är ovärdig! Endast de himmelska varelserna av det Kristnade ljuset vars vibratoriska kodningar matchar i resonans ska kunna ansluta. Med det sagt välkomnar vi er anslutning till oss. För vi känner er och vi har arbetat tillsammans med er under eoner, med och utan er vetskap, för er inre kunskap var höljd i matrisens tomrum. Vi ser inte längre detta som livskraftigt, för ni är vakna och medvetna resenärer och ljuskrigare! Stora, kosmiska, enorma förändringar kommer – avancerar – och ni, dimensionsvandrare, överbryggar tidslinjer med nåd och lätthet.

Uttala:

”Vi välkomnar de vibrerande förbättringarna av Lejonportportalen för att främja vår anknytning till Källan inombords och för att avancera vidare mot vår egen inre resa till ljuset.

Vi inbjuder våra själsgrupper att arbeta nära med oss under denna tid av gudomlig sammanslagning när allt blir ännu mer ljus. ”

Vi ser ljuset från er stjärna. Sirius är er systerstjärna. Vi är er ljusfamilj. Vi välkomnar er hem till de högre dimensionella gångvägarna av ljus. Välkomna hem! Möt oss i era sömn/drömtillstånd för vi ser att ni är redo för denna återförening av inre och yttre ljus. Vi välkomnar er anknytning till oss, uppstigande mänsklighet, änglar i form. För ni för in ljuset till Gaia på nya och spännande sätt. Vi välkomnar er anslutning. Vi är portvakterna. (Rytande)

 

~ galaxygirl

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...