Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 december 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 december 2021

 

Hur ni hittar ert syfte, ert livsuppdrag

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt villiga att sprida oss så långt vi kan gå för att nå så många varelser i denna galax och i detta universum som vi kan, eftersom vi så mycket älskar att skapa förbindelser. Vi känner att fler av delarna av oss själva faller på plats när vi ansluter till någon varelse i detta universum. Vi letar ständigt efter nya varelser och kollektiv att knyta an till, och som ett resultat växer vi exponentiellt. Vi njuter av upplevelsen av vissa mer än andra, precis som ni. Vi väljer vart vi vill fokusera vår energi, precis som några av er.

Vissa av er väljer medvetet, och andra väljer av vana, förpliktelse eller en känsla av att ni kommer att få ut något av att fokusera på en persons läror eller informationen de delar med er. Ibland kommer ni att gå till ett jobb som ni ogillar i decennier eftersom ni ser det som ett sätt att nå ett mål, och slutet är naturligtvis lönechecken. Er fria vilja är viktig. När ni väl har tillräckligt med erfarenheter av er värld och människorna, platserna och aktiviteterna på den, vore det inte klokt att medvetet välja vad ni ägnar er uppmärksamhet åt och vad ni lägger er energi på? Är det inte vettigt att kontakta dem som ger er känslan av att en bit av er faller på plats?

Många av er frågar oss om ert uppdrag, ert syfte, där på Jorden, och vi säger till er nu att om ni inte är ert sanna, autentiska jag, kommer ni aldrig att göra det som kommer att ge er den där känslan av tillfredsställelse och den där känslan av att ni har åstadkommit något viktigt. Om ni vill stå till tjänst måste ni börja med er själva. Det finns ingen gräns som dras mellan begreppet service till sig själv och service till andra; de blandas och flätas ihop. Om ni börjar med att se var ni passar in, kommer ni att ha mycket lättare att hjälpa andra, eftersom ni kommer att ta med er hela er själva till den samverkan.

Vi uppmuntrar er att titta på era liv just nu och fråga er själva om ni är sanna mot er själva, eller om det finns någon annan anledning till att ni gör det ni gör, lägger er uppmärksamhet på det ni gör och umgås med människorna ni umgås med. Ni har så mycket variation att välja på där, och när ni använder er fria vilja på rätt sätt och väljer medvetet får ni mycket bättre resultat. Vi vill bara att ni ska vara lyckliga, och vi vill att ni ska känna er tillfredsställda. Vi vill att ni ska känna er hela och ha en känsla av syfte, och det börjar med att ni frågar er själva vad ni verkligen vill göra och hur ni vill vara i en given situation.

Var ert autentiska jag, och det ni dras mot då kommer att vara mer fruktbart än om ni låtsas vara någon eller något ni inte är och vidtar åtgärder från det tillståndet av vara och den vibrationen. Om ni efter att ha fått det här meddelandet fortfarande är osäker på vem ni är, vem ni vill vara, vad ni vill göra och så vidare, slut bara ögonen, stilla ert sinne, även om det tar lång tid att göra det, och vänta. Något kommer till er, och då är det bara att lita på det och följa det. Ni kan också uppleva den expansiviteten av att ni blir mer av den ni är genom alla era dagliga aktiviteter och kontakter, och när ni gör det kommer ni att vara så nära oss och vår vibration.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...