Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 12 december 2021

 

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 12 december 2021

 

Jag är Judas och idag har jag ett viktigt meddelande till er, som nu är på väg att vakna på Jorden. Låt inte sömnen stanna kvar för länge i era ögon. Det finns saker som behöver ses, det finns saker som behöver göras, men framförallt så behöver en inre balans uppnås. En balans som gör att du kan stå kvar i ljuset även om det blåser lite hårda vindar runt omkring dig. Hur kan jag då stå kvar i ljuset, jo, genom att överlämna dig till ljuset. Låt ditt hjärtas ljus leda dig i allt du gör från och med idag, så är du den budbärare som du kom ner för att vara. Jag vet att det kan ta sin tid, men om din intention är att vara i ljuset varje dag och följa din inre vägledning, så når du snart ditt mål, samtidigt som du uppfyller din inre och hetaste önskan att få vara den du verkligen är.

Jorden har kommit till en kritisk punkt i utvecklingen och alla goda krafter behövs. En gemensam ansträngning behövs för att hålla ljuset högt på Jorden nu. Det finns många goda krafter som verkar öppet och i det fördolda och de bringar fram kärlekens ljus på Jorden. Ni är många nu som kan hålla ljuset levande, så att det lyser stadigt även i de värsta orostider. Det är mycket mörker som nu är på väg att lämna Jorden. Mörker som har slagit sig till ro i varje hjärta och själ, men som nu alltmer bestrålas av ett strålande ljus och det vänder och vrider på sig i ljusskenet. Det försöker hålla sig kvar men tappar långsamt greppet. Fler och fler själar tar tacksamt emot ljuset och låter mörkret transformeras om till ljus. De som ser sitt hjärtas ljus förstår att det finns en helt annan väg att gå. De söker sig inåt och lyssnar in sin egen visdom och deras blick blir genast klarare och deras steg blir lättare och lättare. De ser på allt med blida och milda ögon och de förstår vart Jorden nu är på väg. Bara genom att sprida sitt ljus hjälper de sina medmänniskor att finna sin egen väg till kärlek, harmoni och glädje.

Det är många själar som behöver komma samman idag för att sprida hopp, ljus och glädje. De lägger sina pusselbitar och fyller ut pusslet tills det bildar en helhet. En del arbetar redan på olika projekt som för Jorden och mänskligheten framåt till en högre utveckling och medvetenhet. I dessa projekt vilar medkänslan som en stark grund från vilket allt utgår. Medkänslan är den kraft som driver de positiva händelser som sker lite varstans på Jorden idag. Människor möts och ställer upp för varandra oavsett vad de har för bakgrund eller kultur. I fred och frihet vill de leva där var och en är lika mycket värd.

Det är uppvaknandets tid, kära barn på Jorden. Det är dags att öppna sitt hjärta för världen. Låt hjärtat lysa och skina, låt världen upptäcka vem du är för du är ju ditt hjärtas ljus. Det är ditt sanna och verkliga jag. Att finna sitt verkliga jag är det viktigaste arbetet som ni nu har här på Jorden. Du är en budbärare av ljus, kärlek och kraft. Stå i ditt ljus, var i ditt ljus och låt det stråla omkring dig. Det är en uppmaning till alla er som har vaknat eller är på väg att vakna upp till sitt hjärtas ljus.

Släpp allt mörker, negativitet, fördömanden, eller att ni inte är tillräckligt värdefulla. Ni är kärleksljus och det är det enda ni är. Det andra är bara en illusion av er själva, en identitet som ni har skapat men som är ständigt föränderlig. Er inre kärna är alltid ljus oföränderlig och evig. Det är dags att ta fram ert ljus och låta det lysa klart. Jag ser ljuset som strålar runt er som en gyllene gloria, när ni låter det stråla fritt från ert hjärta. Det är förunderligt och vackert att se.

Må ert ljus nu lysa över Jorden.

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...