Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 mars 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 mars 2022

 

Gör Denna Enda Sak och Vi Garanterar Stora Förändringar

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi presenterar för oss själva många olika strategier som vi skulle kunna använda i våra ansträngningar för att hjälpa mänskligheten att utvecklas och stiga. Vi är ganska glada över att utforska alla olika strategier framför oss för att avgöra vilken som faktiskt är den bästa. Vi vet att ni har samma möjlighet där när det kommer till hur ni kan närma er ert liv eller en unik situation i ert liv.

Vi vill att ni också ska bli entusiastiska över möjligheter. Det vi ofta ser är en person som känner att det inte finns något val och att de måste göra det på det här sättet eftersom det är så alla andra gör det, eller så är det så deras föräldrar gjorde det, och i vissa fall har människor bara inte tillåtit sig själva att tänka på att det finns andra möjligheter, andra tillvägagångssätt som de skulle kunna utforska.

Och så finns det människor som känner sig överväldigade av att ha för många valmöjligheter. De vill helst slippa välja. Och så är det lättare för dessa individer att bara hålla sig till ett förhållningssätt, en strategi för livet och till allt de möter i livet. Det är naturligtvis väldigt begränsande, speciellt när ni kan sakta ner er själva till den grad att ni inser att ni existerar inom ett område av oändliga möjligheter.

Bli entusiastiska över att inse att ni kanske inte vet allt, och bli entusiastiska över möjligheten att ni kan tillåta att en ny strategi laddas ner i ert sinne. Inse att om ni gör den minsta förändring i ert liv kan ni förändra allt. Var villiga att ta nya tillvägagångssätt på samma sätt som ni är villiga att byta kläder varje dag.

När ni är fästa vid något blir ni mer begränsade, och det är därför vi rekommenderar att ni undersöker er tillgivenhet och undersöker hur ni närmar er varje situation, varje person, varje uppgift som ni står inför i ert liv, och sedan bara vara öppna för möjligheten att det finns ett annat sätt, ett nytt tillvägagångssätt, en strategi som ni inte hade tänkt på tidigare, och ni kommer att öppna dörrar som tidigare var stängda för er. De var inte stängda för er för att ni var dåliga eller för att ni inte var värdiga dem. De stängdes för er för att ni stängde dem, men när ni säger till universum att ni är öppna för att se saker på ett nytt sätt och för att ha alla möjligheter tillgängliga för er, då kan universum reagera därefter, och det gör universum alltid.

När ni närmar er livet med inställningen att det finns så mycket mer för er än ni någonsin kunnat föreställa er, gissa vad? Det är så livet blir, eftersom ni är dirigenten, ni är skaparen, och ni är den som bestämmer vad ni upplever, antingen medvetet eller undermedvetet. Bestäm er medvetet för att ni är öppna för det som är nytt och annorlunda och ofattbart, och det är vad ni kommer att uppleva. Ni har vår garanti.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...