Änglarna via Ann Albers, 6 juli 2024 

 

Änglarna 

 Via Ann Albers, 6 juli 2024 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

Det är nu en tid på Jorden då ni bör fördjupa er relation med Källan, på vilket sätt ni än väljer att göra det. En del av er kanske gör det i termer av traditionella religioner. En del av er kommer att ha era egna privata andliga övningar eller meditationer. En del av er kommer att finna denna Närvaro i naturen, och andra i familjens helighet. Men varhelst eller närhelst ni känner er anslutna till kärlek kommer ni att stärka er ande, öppna er för den stadiga strömmen av kärlek som ständigt är närvarande, och få hjälp att höja er över förhållandena omkring er. 

Skaparen är er källa och er tillgång. Källan utstrålar en kärlek som är oändligt mycket kraftfullare än någon annan ni kan hitta på Jorden. Det Gudomliga har kraften att läka, trösta, lugna, lyfta upp och vägleda er, men ni fick en fri vilja och ni måste tona in er på en vibration som tillåter er att ta emot denna oändliga utsändning. Den finns där lika säkert som solen alltid skiner, men man måste öppna fönstret för att se solen och öppna hjärtat för att ta emot denna kärlek. 

Ni öppnar er för denna kärlek även i era minsta val för att sträcka er efter tröst eller en vänlig tanke. Med vänliga ord öppnar ni er för att låta denna kärlek flöda genom er. I den enklaste handling, som att vara snäll mot ett djur, låter ni denna kärlek cirkulera genom ert sinne, er kropp och er själ. Även om stora kärleksgester är underbara och känns bra för alla inblandade, är de inte nödvändiga för att låta denna kärlek strömma till er och genom er. När ni tar en stund och uppskattar en vacker dag eller till och med ett medvetet andetag, öppnar ni er för denna kärlek. 

Anledningen till att det är så svårt för så många av er att sitta och ta emot den här kärleken på ett lätt sätt, är att så många av er har fått lära sig om en Gud som är mer en projektion av mänskliga ideologier än en källa till oändlig kärlek. De flesta av er uppfostrades med idéen om en Skapare som har vissa kriterier att, döma, belöna, fördöma eller vara barmhärtig. Mänskligheten har projicerat sin egen bild på en Närvaro som är mycket större.  

Vi vet att de flesta av er som läser det här inte längre omfattar den mänskliga idéen om en dömande och fördömande Gud. Många av er har känt denna kärleksfulla Närvaro. Många fler av er önskar att få göra det oftare. 

Er upplevelse av denna kärlek börjar med att accepter en enkel sanning – ni är älskade. Alltid. För evigt. Utan villkor. Ni är älskade oavsett om ni beter er som tycker att ni borde eller inte. Vare sig ni känner det eller inte så är ni älskade. Vare sig ni anser er värdiga eller inte, så är ni älskade. Vare sig ni har bett i åratal eller blivit rasande över någon falsk uppfattning om Gud, så är ni älskade. 

Kära ni, ni kan knappt föreställa er karaktären av denna villkorslösa kärleksom inte kommer att vackla i sin syn på er andes perfektion, oavsett vad ni gör eller inte gör, säger eller inte säger, känner eller inte känner. Skaparen kräver inte ens er kärlek i gengäld, även om det finns glädje i att se er älska,eftersom det gynnar er. 

Så fråga er själva då och då: “Om jag vet att denna oändliga kärlek existerar, varför beter jag mig då som om jag måste arbeta för den? Varför tror jag att jag måste förtjäna den? Varför inte bara sitta och sola mig i den godhet jag kan finna omkring mig och känna den? Är jag villig att lägga alla dessa skäl åt sidan, andas in och ta emot den?” 

Vi vet att många av er skulle ge oss mycket bra förklaringar till hur andra har lärt er att förtjäna deras kärlek eller bevisa er värdighet. Sorgligt nog skulle många av er kunna göra en lista över dem som har förföljt er eller tryckt ner er, tills ni inte längre tror på er egen värdighet. Andra människor kan ta ifrån er er sanning … om ni tillåter dem. 

Men oavsett vad som hände i ert förflutna kan ni välja att ta kontakt nu. Ni kan sitta och andas med en avsikt att ta emot. Ni kan leta efter en healingutövare som tröstar, lugnar och hjälper er. Ni kan läsa böcker som ger inspiration eller uppmuntran. Ni kan titta på videor som erbjuder idéer och upplyftande saker. Ni kan sitta tyst i ett medvetet, behagligt tillstånd – oavsett om det är djup meditation eller inte – och vara öppen för flödet av kärleksfull energi. 

När ni känner er rädda, sätt er då med er Skapare och befria er själva från era rädslor. Tala till denna Närvaro av kärlek och ge era problem till Källan. Ni kan tala högt eller i ert eget hjärta. När ni är arga, kom som ni är och släpp lös er ilska till kraften som kommer att bränna upp smärtan i kärlekens ljus. När ni är ledsna, gråt när ni vilar i armarna på den vars kärlek ni inte kan förlora. 

Vi vet att ni inte alltid kan känna det här. Vi vet att er 3D-värld är mycket övertygande och känns väldigt verklig. Men ju mer ni sträcker er efter kärlek på alla sätt ni kan, desto mer kommer ni att börja uppfatta den “verkliga” verkligheten – en värld av kärlek, överflöd, inspiration, synkronisering och vägledning. Ju mer ni vänder er till Skaparen för hjälp, desto mer kommer ni att lägga märke till “sammanträffanden,” tecken och indikationer på denna kärleksfulla Närvaro. 

Kära ni, era böner är inte nödvändiga för Skaparen som känner era hjärtan och redan försöker svara även på de böner som ni ännu inte har uttalat. De är för er – en deklaration av er värdighet, ett vibrationellt erbjudande som säger utan ord: “Jag älskar mig själv tillräckligt för att be om det jag önskar. Jag tror, på någon nivå, att Du hör mig. Jag är öppen.” Det Gudomliga försöker besvara era frågor i samma ögonblick ni tänker dem, till och med innan ni formulerar dem. Era böner hjälper er att öppna er för att ta emot hjälpen. 

Vi uppmanar er att engagera er i alla övningar som hjälper er att känna er mer i kontakt med denna oändliga kärlek, oavsett hur lång eller kort tid den varar eller hur traditionell eller inte den är. Den behöver inte ens se “andlig” ut. Det kan var så enkelt som att ta en spännande tur i en bil eller på en cykel och njuta av landskapet. Det kan vara att baka bröd en gång i veckan och förundras över krafterna som får degen att jäsa. Det kan vara att ta en morgon- eller kvällspromenad och uppskatta fåglarnas mirakulösa kör, eller sitta tyst på en plats som känns helig för er. Ju mer ni öppnar upp för att känna denna kärlek, desto mer kommer ni att se den genomsyra varje område av ert liv. 

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna. 

 

 

 

 

Översättning Ulla Krogh 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *