Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 april 2019

Det Arkturiska Rådet

Via Daniel Scranton, 2 april 2019

De nyligen uppvaknade kommer att hitta er

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Ni har hjälpt en viss frekvens, till gagn för resten av mänskligheten. Ni som har vaknat upp tillräckligt för att ta emot denna överföring, har ställt in er på högre frekvenser medan ni sov, och ni har tagit med er essensen av dessa frekvenser när ni har vaknat upp på morgonen. Ni börjar uppleva dem i ert vakna tillstånd, och ni gör det i syfte att sända ut en signal till resten av mänskligheten.

Ni berättar för era medmänniskor att ni är tillgängliga för dem, när de har frågor om vad de går igenom. Det finns människor som har mycket märkliga drömmar. Det finns människor som har utomjordiska möten. Det finns människor som har konstiga uppstigningssymptom. Det finns människor som upplever hur det är att ha ett vidöppet tredje öga, och det finns människor som hör en röst i huvudet. Och det här är bara några av de upplevelser som människor har och som de inte vet något om.

Det finns uppvaknade människor som är ensamma i sin kommun om att ha fått en ny ålder eller andlig orientering. De letar efter er. Ni sänder ut denna särskilda frekvens till dem, så att de kommer att kunna känna igen er i mataffären, på posten, banken eller på personalmötet. Ni hjälper till genom att vara den ni är, trots att ni faktiskt är mycket annorlunda. En del av er skulle bli inlåsta på någon institution om de visste vad ni tror på. Det hela låter väldigt tokigt för gemene man.

Då kan ni föreställa er vad som händer i huvudet på den genomsnittlige människan, när de börjar uppleva dessa uppvaknanden. De behöver stöd. De behöver andra som inte bara kan relatera till dem, men som också kan förklara för dem vad det är de upplever, varför de upplever det, och som också kan tala om att det är helt normalt. Ni leder den kraftiga ökningen av uppvaknandet framåt för mänskligheten när det gäller medvetenheten om att mänskligheten betraktas som ett kollektiv, och det är ett stort ansvar.

Ni kan förvänta er att fler och fler människor kommer att leta efter er, inte bara på grund av hur ni klär er, eller vad ni säger, utan också på grund av denna frekvens som ni börjar att sända ut. Och frekvensen säger att det är säkert att tala med er. Den säger att ni kommer att förstå. Ni kommer inte bara att kunna höra dem, utan också försäkra dem om att de inte är galna och att det hela är verkligt. Så vad kan ni göra för att hjälpa till att underlätta den här processen? Tja, det är ganska enkelt. Allt ni behöver göra är att fortsätta att vara de ni är, tro på det ni tror på och få en god natts sömn.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

https://danielscranton.com

You may also like...