Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 maj, 2023

 

Det här är så viktigt och gör oss intresserade av er ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med alla.

Vi kommer aldrig att bli färdiga med mänskligheten. Inte bara kommer vi aldrig att ge upp på dig, utan vi kommer också att stanna kvar även efter att du har ändrat ditt medvetande, eftersom det fortfarande kommer att finnas det som vi kan ge dig från den högre dimensionella planeten som du kommer att befinna dig i. Vi kommer också att vara i en högre dimensionell plan, och därför kommer vi att upptäcka mer av vilka vi verkligen är, och vi kommer att bli bättre lärare och guider till vad vi för närvarande är i detta ögonblick.

Vi uppmanar att inte ge upp själva, speciellt när ni känner att ni går tillbaka, speciellt när ni känner att ni har gjort eller sagt något som ni trodde att ni hade vuxit ur. Gå inte ner på själva och ge inte upp på själva, för det är så viktigt för uppdraget att inte stannar i en högvibrerande frekvens. Det är så viktigt att du älskar dig själv. Det är så viktigt att ni får kärleken och hjälpen som kommer från de högre världarna, både fysiska och icke-fysiska, och ni är mer benägna att få hjälpen när ni älskar är själva villkorslöst.

Vi vill att ni ska förlåta är själva som mycket som vi vill att ni ska förlåta andra. Du är inte där för att bli perfekt och visa din värdighet att leva ett perfekt liv i den femte dimensionen. Du är där för att alltid vara ett pågående arbete och som har mer förmåga att hjälpa andra att ta sig något eftersom du själv har gått igenom det. Så när du undrar, ’Varför denna utmaning? Varför igen, och varför nu?’ kom ihåg det. Kom ihåg att du inte bara är där för att stiga upp till ett tillstånd av perfektion.

Du är där för att hjälpa andra att älska sig själva trots deras ofullkomlighet. Ni är där för att vara lärarna och guiderna på den fysiska planeten, precis som vi är här i det icke-fysiska hjälpa, undervisa och guida. För att kunna ge mer måste du först kunna uppleva allt. Du måste uppleva allt du är och allt som alla andra är, och det är en stor ordning. Men kom bara ihåg oss i dessa stunder av tvivel, i de stunder när du känner dig svag.

Vi är här och erbjuder vår assistans ständigt, och vi kommer aldrig att ge upp, och det kommer inte era guider, inte era högre jag, era översjälar eller Källa heller. Så ge inte upp er själva eller era medmänniskor, och försök inte heller bli bättre än någon annan. Ni är alla i det tillsammans, och vi är i det med är under lång tid, och vi kommer att vara där i framtiden som ännu inte har bestämts, eftersom ni alla skapar den just nu. Det är spännande, och det är också det som håller oss intresserade av denna resa. Det är en resa genom det okända och i det okända, men resultatet är en garanti. Du förändras, utvecklas och stiger, och du har alltid vår hjälp.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *