Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 november 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 november 2020

 

Skapa Nya Verkligheter utifrån att vara Uppdelade

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada att meddela att mänskligheten har överträffat våra förväntningar om vad ni skulle kunna åstadkomma med den nuvarande energin som ni har över er. Ni har skapat verkligheter åt vänster och höger med intensiteten i era önskningar. Ni lever i en tid då människor pratar om hur uppdelade ni är, men ni är bara så splittrade som ni tror att ni är i ett givet ögonblick. Med andra ord kan ni bestämma er för att släppa det faktum att andras sanning där borta skiljer sig från er, och ni kan använda hur ni känner för deras verklighet som en katalysator för att hjälpa er att skapa den verklighet som ni vill leva i.

Ni behöver inte alla komma överens om vad verkligheten ens är. Vissa människor är övertygade om att ni lever i en simulering skapad av artificiell intelligens, och vet ni vad? Ni kan låta dem tro det. Vissa människor tror att er planet är platt, och det är okej. Låt dem vara i den verkligheten snarare än att försöka övertyga dem om att det bara finns en gemensam verklighet. Det är en meningslös strävan, och det är inte sant.

Ni får alla skapa det ni upplever, och så är knepet inte att sträva emot det som någon insisterar på är sant. Låt det vara sant för dem. Låt dem gå ner i kaninhålet och få dessa upplevelser, och låt de få växa av att ha gått just den vägen. Och igen, om ni är upprörda över vad de föreslår är sant, så låt er inspireras att skapa en verklighet för er själva där er sanning är sann.

Nu berättar vi detta för att många av er har omedvetet skapat dessa nya verkligheter och inte insett att ni gör det. Och nu existerar de. De nya verkligheterna finns på grund av den person vars åsikter ni tycker är så stötande. Det är därför ni har olika perspektiv fortfarande. Det är vad ni gör med sanningen att ert perspektiv skiljer sig från andras som verkligen betyder något. Ge er nu tillåtelse att rikta in er till verkligheten som ni vill uppleva, och det första steget mot att göra det är att släppa försöket att övertyga någon om att de har fel och att ni har rätt.

Alla sanningar är sanna; alla verkligheter finns. Och kanske tjänar den personen på att gå den vägen så att de får de upplevelser de behöver för att rensa ett trauma från ett tidigare liv, även om det innebär att en person går med i en sekt. Nu kan ni alltid tala er sanning och berätta för en person att de faktiskt går den vägen och att ni bryr er om dem och att ni hellre vill att de inte behöver gå den vägen, men då måste ni släppa taget. Ni måste låta alla leva sina liv för att bli den som de i slutändan blir. Det finns många vägar för att bli ert Högre Jag och det finns många vägar till den femte dimensionen, och om ni alla gick på samma väg skulle det verkligen bli trångt.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...