Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 februari, 2023

 

Din inverkan på världen och universum ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av att följa mänsklighetens framsteg, eftersom det hjälper oss att få den typen av feedback när det kommer till våra läror och energiska överföringar. Vi vet vem som tar emot oss och vem som inte gör det. Vi vet att vissa människor tar emot oss medvetet och andra inte. Vi vet att vissa kan ta till sig orden men inte de energiska överföringarna. Och så kan vi kartlägga framstegen för var och en av dessa grupper av människor och göra justeringar. Vi har så roligt att se er växa och utvecklas, för vi kan se hur det vi lägger ut energiskt har en inverkan på er alla.

Ni har alla inte samma förmåga, och det är olyckligt. Det är olyckligt att du inte kan se hur du påverkar din värld hela tiden, för vi vet att om alla kunde, skulle de vara mycket mer medvetna om vad det var de släppte ut i världen. Och de av er som vill stå till tjänst men inte vet vad de ska göra måste lita på att ni fortfarande har en inverkan med de tankar ni tänker, de avsikter ni har, vibrationerna ni erbjuder, orden ni säger och så på.

Du måste sätta din tro på en typ av ringeffekt och veta att alla där ute i världen påverkas av allt som händer med dig, internt och externt. Så om du vill påverka, tveka inte att göra dessa energiska justeringar bara för att du kanske inte kan se hur de har påverkat världen och alla i den. Faktum är att här är ett ännu bättre tillvägagångssätt för er alla. Gör vad du gör, tänk vad du tycker, säg vad du säger och vibrera hur du vibrerar för att det känns bra. Låt det ögonblick där du resonerar med det du lägger ut där vara tillräckligt.

Låt dina känslor vägleda dig och se till att dina känslor betyder något för dig, för de betyder något för dig och för alla andra; de materialiseras. De är hur du skapar din verklighet, och din verklighet inkluderar hela världens, hela universums verklighet. Om du inte kan se vilken effekt du har, känn bara efter det. Låt dina känslor räcka, för du räcker. Din existens spelar roll, och du kan lägga ut så mycket mer positiv energi när du förstår att det är viktigt för alla. Och när du vet att det också kommer tillbaka till dig på något sätt, form eller form, är det bara en bonus.

Det faktum att du måste må bra i stunden måste vara tillräckligt eftersom det är allt du har i livet är ett ögonblick. Du har en rad ögonblick. Det är lättare att fortsätta vara i ett ögonblick som känns bra, ett ögonblick där du erbjuder något som är högvibrerande och som är tänkt att vara till tjänst för andra. Kom ihåg det. Du får dra nytta av det momentum du skapar, och kom ihåg att alla andra också drar nytta av det.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *