Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 november 2021

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 november 2021

 

Portalen den 11 november (11/11) är öppen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada att kunna meddela att portalen den 11 november är vidöppen redan och redan levererar till er den energi som ni behöver just nu. Energierna som kommer genom denna portal handlar om att hjälpa människor att komma tillbaka på sin sanna väg. De handlar om att hjälpa till att stabilisera vägarna för dem som redan är på sin sanna väg. De handlar om att belysa den sanna vägen för dem som ännu inte har hittat sin väg.

Dessa energier kommer också att hjälpa er att känna igen ert värde, ert sanna värde, hur ni bidrar till hela mänskligheten, och de kommer att hjälpa er att påminna er om att er väg till upplysning är enkel; den är elegant; den är inte komplicerad, den är inte heller komplex. Den är inte dold för er, och ni behöver inte på egen hand rädda världen från självförstörelse.

Så många av er som är vakna behöver uppmuntran. Ni behöver veta att ni räcker till, att ni gör tillräckligt, och att bara genom att stanna på er väg till upplysning, bidrar ni oerhört till utvecklingen av medvetande där i er värld. Kom ihåg att utvecklingen av medvetande är viktigare än vad som görs eller vad som kan göras, fysiskt, genom handling.

Det mesta av det stora arbetet som görs där i er värld görs medan ni sitter i ett mörkt rum med slutna ögon och uppmärksammar vad ni känner, märker er andning, släpper tankar som inte längre tjänar er och tankar som aldrig gjorde det. Känn efter kraften i dessa 11/11-energier, när de bäddar in er och vaggar er, när de försöker övertyga er om att allt är okej med er, att ni gör det väldigt, väldigt bra, och det gör även era medmänniskor, oavsett hur det kan se ut för er ibland.

Släpp in energierna och låt dem skölja över er. Låt dem fylla upp ert energifält, när ni öppnar er för dem, och slappna av i vetskapen om att de är här för att lugna er. De är här för att påminna er om vilka ni verkligen är, inte för att skälla på er för att ni inte har kommit längre på er resa, vilket många människor gör mot sig själva. Så ni behöver bestämt ingen hjälp.

Det här är en tid för att ta emot. Det här är en tid för att komma in i det Gudomliga Feminina och öppna er för det som kommer till er fritt och utan ansträngning för att hjälpa er där på era resor och för att lysa upp er väg med många spännande upplevelser, underbara människor och vackra manifestationer.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...