Sananda, Yeshua via Beatrice Penninger, 10 november, 2021

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/-qOdlfyqXsSbhMLsPXRpvMDBu1e6AjXJLZge0uYydFlJeaJFkerJZhjwY1CX3CpTJhi-FYj1AFv4NKM6i3W7nUdV_ZlxeaRZM2yhoiQTjhHnaSSp_Q0qdUAuBl4=s0-d-e1-ft#https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/09/jesus-500x336.jpeg

 

Bortom fattnings- förmåga bekräftar jag er medmänniskor. 

Mitt hjärta blöder för er liksom mina sår i händer och fötter och min törnekrona (varmt, djupt, stilla, innerligt leende). Ni gör en sådan ofantligt stor uppgift och ni kan inte riktigt se storheten i den själv. Det är tillika på plats för annars hade den gått på ert EGO och kunnat tippa er åt fel håll. 

Ni har kommit en bra bit på vägen… Om några månader blir luften synbart och kännbart lättare att andas. Gravitationen förändras en smula (skratt), hur är det möjligt tänker ni ? Ja, där får edra fysiker något att tänka på. De kommer att försöka föklara de små skillnaderna på alla tänkbara fysiologiska sätt. Plötsligt har man hittat nya ord för nyupptäckta  fenomen och så tycker alla att det är väl självklart med de orden. Ni blir lite grann som ballonger man fyller med HELIUM, frekvensen ökar och ballongerna flyger högre, eller som när man skruvar upp hastigheten på en gammal stereo, EP -skiva eller vad det hette. Det betyder inte att ni gör saker snabbare, det betyder istället att vibrerar på en högre frekvens. Roa er med och se om ni verkligen blir synliga för alla (skratt igen), eller om ni faktiskt ser nya varelser, ett UFO du inte sett förut. Du frågar någon annan vid vägkanten om de ser UFO:t och de säger NEJ. så kommer det en tredje person som plötsligt ser samma UFO som du. De andra tittar på er med den där blicken som undrar om de faktiskt ska ringa till psyket, men inser att det är redan så många där så det är ingen idé.

Jag skojar lite med er för att lätta upp eder börda och allt jag nämner har en stor del sanning i sig. 

Jag vet att var och en av er personligen blir belönade och helade när den största bördan lyft och det är som det ska vara. Du, just DU valde att inkarnera och hjälpa till att lyfta slöjorna just under den här svåraste tiden. 

Tillåt dig , oh medmänniska och vän till mig att bara vara, vila i det lilla såsom i det stora. Fler och fler är nu i farstun att vakna och endel har tyvärr gjort sig själv illa på resans gång, dock i tron att de gjorde “rätt ch riktigt”. Där måste ni finnas och lindra och trösta och bry er villkorslöst om varandra. Där är jag med dig och jag är uppstigen och mästare, lätt i beröringen och du känner min hand gå igenom dig. Tänker du mitt namn så är jag där och du kan nämna det “hur många gånger som helst”. Till slut sammansmälter jag med dig och vi personifierar begreppet Kristus kommer tillbaka i mångfald. 

Jag välsignar nu dig just dig som läser detta och jag berör lätt din vänstra axel. I evigheten möts vi och jag är Sananda- Yeshua, son av ljuset. 

You may also like...