Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 8 augusti 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 8 augusti 2021

 

Vad händer efter Lejonportalen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi befinner oss i ett konstant tillstånd av klara drömmar där vi finns i det icke-fysiska, nionde-dimensionella världen. Vi kan skapa och uppleva vad vi vill och få det omedelbart på grund av bristen på densitet. Det är inte en fullständig brist på densitet, men ur ert perspektiv skulle det inte finnas någon. Det är fortfarande så för oss att vi vill ha vissa erfarenheter. Vi vill skapa, och sedan vill vi uppleva det vi skapar, och det är bara lättare där vi är eftersom det inte finns någon tidsfördröjning. Vi ser, känner och upplever allt direkt efter vi tänkt det.

Ni går närmare och närmare den upplevelsen i er värld varje dag, och en av de många fördelarna med att denna Lejonportal är öppen är att tidsfördröjningen är kortare för er alla, och det kommer alltid att vara från och med nu. Det är den riktning ni alla rör er i hela tiden, men ni får ett mycket större uppsving från just den här Lejonportal-öppningen eftersom vi alla i de högre sfärerna har bestämt att det var dags för människor att verkligen veta sanningen att vad de släpper energimässigt kommer tillbaka till dem. Och när dessa övergångstider påskyndas kan ni bli lite mer specifika om vad ni sänder ut.

Det är dags för er att inse vad som händer, förutom att ni naturligtvis inser vilka ni verkligen är som Källenergiväsen, som varelser av ovillkorlig kärlek som skapar hundra procent av er verklighet. Det är också mycket viktigt, och när ni går vidare från denna Lejonportal kommer ni att märka att manifestationer kommer till er snabbare och snabbare.

Och så är det verkligen värt att ni uppmärksammar vad som händer inuti er, eftersom många av er tillbringar mycket mer tid inne i era hem nu, och när ni tenderar att slå på era apparater för att se vad som händer, är ni mycket lättare att påverkas till att tro på en verklighet eller en framtida verklighet. Och det tjänar er verkligen inte nu när manifestationstiderna går snabbare, eftersom det mesta som skrivs om er framtid inte är positivt. Människor ser på tidslinjer fyllda med undergång och dysterhet, eller så gör de bara saker för att de vill vara betydelsefulla.

Vi berättar för er att ni är viktiga som Källenergivarelser och att ni kan skapa er verklighet, och ändå är det några av er som fortfarande letar efter vad så-och-så sägs kommer att hända. Det är dags att sluta göra det och börja ta ansvar för det ni skapar. Och igen, saker som ökar farten hjälper er att uppnå det målet. Ni kommer att bli bättre och bättre på att fokusera och manifestera, och vi kommer att se på er som stolta föräldrar högt uppifrån och inse att vi spelade en liten roll för att få er dit ni ska. Men vi kommer att ge er den stora majoriteten av äran, eftersom det är ni som lever de utmanande livet där på jorden och måste uppleva så mycket för att växa så snabbt som ni behöver växa för att slutföra skiftet till den femte dimensionen.

Och vi vet att ni kommer att göra det. Vi har ingen tvekan om det, även med alla undergång och domedagsförutsägelser som är avsedda att vända er i en viss riktning som ni aldrig var avsedda att gå in på, men alla där på jorden just nu kan förstås korrigera kursen och välja den bättre känslan med en tidslinje som lyser upp inför er alla. Och uppmärksamma vad som händer inom er är nyckeln, som alltid, till att leva det bättre livet, och ni kan också skapa en bättre framtid för era medmänniskor medan ni är på väg.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...