Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 oktober, 2018

Det Arkturiska Rådet

Via Daniel Scranton, 9 oktober 2018

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har påbörjat processen med att föra in mer arkturisk energi i ert solsystem och på Jorden, och vi är glada att kunna meddela att den energi som kommer från vårt stjärnsystem är mycket kompatibelt med vad som finns i ert solsystem, och särskilt på er planet. Vi är mycket kvalificerade givare av denna energi, och det beror på att det finns så mycket av er i oss, och så mycket av oss i er.

Eftersom ni är resenärer, vandrare, stjärnfrön och alla andra namn ni har fått, bär ni inom er energi, DNA och även minnen från andra stjärnsystem i den här galaxen. Det är därför ni tar till er oss så lätt, och det är också därför ni tar emot meddelanden så bra från Plejadernas stjärnsystem, Sirius och alla andra underbara planeter som sänder energi till er.

Det är också viktigt för er att inse att en del av denna process är en villighet från er sida att ta emot. Bara för att energin är kompatibel med er behöver det inte nödvändigtvis betyda att ni kommer att öppna upp er själva för att ta emot den. Så ju mindre främmande vi framstår för er, desto lättare är det för er att ta emot det vi erbjuder. Det är därför ni vill se er själva som komna från Arkturierna, Plejaderna, Sirius, Andromedanerna, Kassiopeia och så vidare.

Ni vill helt enkelt se att vi hjälper er att minnas vilka ni har varit. Vi aktiverar delar av er som har sovit alldeles för länge, och vi ger er exakt det ni ber om, och exakt det vi gick med på att ge er innan ni började er cykel av jordiska inkarnationer. Vi har varit med er från början, och vi kommer att fortsätta att vara med er under hela integrationen av alla energier i den här galaxen och bortom den.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...