Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, den 16 december 2019

 

Det Arkturiska Rådet den 16 december 2019

 

En Större E.T. Händelse

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har undersökt de olika möjliga tidslinjerna som mänskligheten har framför sig under en nära framtid och vi har märkt att det finns en trend. Trenden är att på de flesta av de tidslinjer som är mycket troliga för er kommer det att bli en stor händelse som involverar utomjordiska. Den händelsen kommer att fångas på kamera och naturligtvis kommer det att leda till spekulationer om att den är påhittad. Det kommer att finnas många skeptiker som kallar det för en bluff. Men för er som förstår hur mycket utomjordisk närvaro det finns där på jorden och i er himmel kommer ni att bli fascinerade. Ni kommer att få en förnyad känsla av hopp och ni kommer att vara exalterade över hur händelsen kommer att förebåda något mycket bra för mänsklighetens framtid under de kommande åren.

Vi kommer inte att säga exakt vad denna händelse kommer att bli, men vi kommer att säga att det är mer än bara en iakttagelse på skepp. Dessa utomjordingar kommer att hjälpa människor på något sätt och ni kan använda er fantasi till vad det kan vara. Det finns flera scenarier på de olika tidslinjerna, var och en med olika inblandningar. Det räcker med att säga att dessa kommer att vara väldigt vänliga och välmenade varelser vars vänlighet kommer att fångas på kamera för att förbereda mänskligheten för välvillig kontakt. Det finns en del av befolkningen som behöver veta om de välvilliga utomjordiska och de slags av goda gärningar de gör regelbundet.

De goda gärningarna förbises ofta eftersom så många är fokuserade på de negativa handlingarna som begås av de inte så bra utomjordiska där ute i er himmel och i galaxen. Vi vet att det finns många individer ibland er som vill vara den som fotograferar händelsen, men vi lovar att se det kommer att vara tillräckligt tillfredsställande. Och ni kommer att känna krusningseffekten genom det mänskliga kollektiva medvetandet. Ni kommer att se och känna effekterna, men viktigast av allt är att ni kommer påverkas på ett djupgående sätt. Ni kommer att känna er bekräftade och ni vet att det är mer av dessa positiva utomjordiska uttryck som kommer till hela mänskligheten.

Vi är väldigt glada över att få se inverkan, förutsatt att det faktiskt händer. Och som vi har sagt är sannolikheten mycket hög för att ni kommer att hitta er på en av dessa tidslinjer. Detta är spännande tider för mänskligheten, och det finns många andra varelser som så gärna vill delta i spänningen med er.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...