Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 januari 2022

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 januari 2022

 

3 Enkla Steg för att Låsa Upp Universums Hemligheter ∞ 9D:s Arkturiska Råd, Kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt utvecklade i vår förståelse om oss själva. Vi är hypermedvetna om vad vi erbjuder hela tiden. Det är verkligen målet för er alla där på Jorden, för om ni är medvetna om vad ni erbjuder, då kan ni göra något åt det. Ni kan göra en inre förändring. Det inre skiftet måste till innan det yttre kan komma. Precis som de förändringar ni vill se i omvärlden, så måste de först göras inom er. Allt är en projektion av ert medvetande, och ni bestämmer vad det är ni projicerar. Det är er fria vilja. Ja, er fria vilja handlar om ageranden, ord och så vidare, men det handlar verkligen om att vara fri att erbjuda vilken vibration ni än väljer att erbjuda.

Men först måste ni vara övertygade om att det är en bra idé att avsiktligt sända ut en vibration, och sedan måste ni vara medvetna om vad det är ni vibrerar. Och slutligen måste ni veta hur ni växlar från en vibration till en annan. När ni upptäcker att ni sänder ut en lägre vibration, acceptera den. Acceptera er själva för att ni är i det tillståndet. Det är inte ert fel; ni inkarnerade i en värld som var menad att trigga er, menad att få er att känna saker, att uppleva vibrationer av alla frekvenser. Och varför då? Nå, ni ville få tillgång till alla ingredienser innan ni skapade den mest underbara måltid ni någonsin kommer att förtära.

Det hjälper er också att veta motsatsen till det ni siktar på. Det är bra att veta motsatsen eftersom motsatsen också inspirerar er. Den inspirerar er att röra er i motsatt riktning, att gå bort från den. Alla dessa saker blir ganska enkla när ni är beredda att ägna en del av er tid åt att söka inom er själva efter dessa vibrationer, efter hur ni känner i varje givet ögonblick. Ni har många distraktioner som hindrar er från att göra det, och det är därför tid i stillhet, meditation, tid tillbringad i naturen är underbara verktyg för att bli mer medvetna. Och medvetenhet är nyckeln till att låsa upp universums alla hemligheter, vilka alla finns inom er.

Det är därför vi ständigt uppmuntrar er att stänga av alla apparater och då få lite mer tid för medvetenhet. Vi vill att ni ska låsa upp alla universums hemligheter. Vi vet att ni kan det, och vi vet att ni bara är några få steg bort. Bry er om vad ni vibrerar, bli medveten om vad ni vibrerar, ändra sedan det ni vibrerar med acceptans, med en vilja att omfamna den nuvarande vibrationen och med den nyfunna önskan att komma till en bättre känsla. Det är verkligen allt ni behöver; så enkelt är det att få tillgång till allt som detta universum har att erbjuda.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...