Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton – Undvik andlig förbigång och ta emot Arcturian Kärlek, 31 juli, 2023

 

Undvik andlig förbigång och ta emot Arcturian Love ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi sänder dig vår kärlek genom denna överföring, och vi inbjuder dig att känna efter det. Om du kan känna vår överföring av kärlek, då kan du känna mer i varje aspekt av ditt liv. Om ni tillåter er själva att känna mer och tänka mindre kommer ni att vara mer i samklang med universum. Du kommer att vara mer i flödet av energierna som finns. Du kommer att bli mindre förblindad när saker händer i dina liv, eftersom du kommer att ha känt dem komma. Och ännu viktigare, du kommer att kunna göra kurskorrigeringar på grund av hur medveten du blir om dessa känslor och dessa energier.

Det finns energier ingjutna i allt som du ges där i dina liv, och du kan välja efter hur du känner om du vill delta eller om du vill acceptera det du ges som sant. När du arbetar från sinnets nivå inser du ofta att du är förvirrad, osäker och benägen att ana dig själv. Så när någon annan, som också är sinnesorienterad, kommer och säger till dig med en stor grad av säkerhet att de vet vad som är sant, och de säger till dig att de har den enda versionen av sanningen som betyder något, lyssnar du. Du är mer uppmärksam eftersom den personen också kringgår sina känslor, men de har en starkare övertygelse om vad de tycker än du.

Och så, hur du tänker kan påverkas av någon annans visshet, när du egentligen bara vill att ditt tänkande ska påverkas av hur du känner. Det är därför det är så viktigt att komma i kontakt med dina känslor, energierna som finns omkring dig och energin som någon annan ger ifrån sig. Med personens övertygelse kan det finnas ilska, rädsla eller sorg invävd i det de säger, och det är deras, och det är olöst. Men återigen, de är avskurna från sina känslor, och därför inser de inte att vad de faktiskt sprider är inte sanning, utan rädsla. Och återigen, eftersom lyssnaren är avskuren från vad de känner och är osäker på vad de tycker, kommer de sannolikt att gå tillsammans med den mest högljudda läraren, den mest högljudda YouTube-personligheten.

Och det är inte så du vill gå tillväga för att leva ditt liv och skapa din verklighet. Du vill använda dina känslor för att vägleda dig och dina känslor för att tala om för dig om du vill ha mer av det som presenteras för dig. Så ställ in dig på den arkturiska kärleken som skickas till dig just nu, och tillåt dig också att bearbeta din egen rädsla, sorg och ilska när det kommer upp för dig. Vanligtvis finns det saker du kan göra, äta, titta på, lyssna på eller läsa för att undvika de känslorna som dyker upp i dig, men egentligen skjuter du bara upp dem när du ägnar dig åt de aktiviteterna, de där förbistrategierna. Men du är inte där för att ägna dig åt andlig bypass; du är där för att bli mer känslig för energier, så att du kan välja på ett klokt sätt vilka du vill leka med, du vill känna och du vill skapa med, gå vidare i dina liv.

Det är så du kommer att skapa omedelbart i den femte dimensionen, så det är bra övning för dig, just här och just nu.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *