Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 november 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 november 2020

 

Människans Livsmål

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi fortsätter att undersöka hur ni påverkas av de energier som vi och andra välvilliga varelser skickar till er. Vi kan inte veta säkert hur något kommer att påverka er förrän det gör det, och vi bevittnar det. Vi vill att ni ska inse att detsamma gäller i era liv. Ofta vet ni inte hur något kommer att påverka er eller någon nära er, och så har ni dessa erfarenheter som hjälper er att renodla och hjälpa er att definiera, och alla upplevelser gör er till mer avancerade varelser.

Därför vill vi att ni ska omfamna allt. Vi vill att ni ska se att ert livs mål inte är att få rätt eller att vara perfekt. Målet med livet är inte att vara den mest andliga eller mest vakna person som ni någonsin kan vara. Ert mål är verkligen att vara ni och sedan erkänna att alla andra också är på samma uppdrag, och som sådana måste de få vara den de är. Vissa problem och konflikter uppstår inom mänskligheten när ni tror att när någon annan är den de är kommer att inskränka på er möjlighet att vara den ni är.

När ni väl är femdimensionella kommer ni att inse att detta är ett fullständigt misstag. Inget kunde vara längre från sanningen. Alla varelser kan samexistera som de verkligen är utan att trampa på varandras tår. Ni kan välja att stå emot någon annan och vad de gör eller säger, eller så kan ni låta personen hjälpa er att bli tydligare om vem ni är och lämna det därhän. Vi har sagt detta tidigare och vi kommer att säga det igen. Uppstigning handlar inte om att besegra någon, och det handlar verkligen inte om att besegra några idéer eller tankar. Ni ger er själva en tillväxtupplevelse när ni känner något, oavsett vad det är, som ett resultat av något som någon annan har gjort eller sagt eller till och med vad de tror.

Att lita på att alla är på sin egen väg, har sina egna guider och kommer att ges möjligheter att utvecklas och stiga upp är en del av er egen andliga utveckling. Ibland är allt ni kan göra att växla från ert dömande sinne till ert medkännande hjärta och skicka någon som inte har gjort något för att förtjäna det en överföring av villkorslös kärlek, för det är vilka ni är. Det är ert hela, kompletta, hela jag i ett nötskal, och det är allt som verkligen betyder något. Kom ihåg det och gör ert bästa för att inte dras in i ett argument eller ett tillstånd av motstånd. Det är viktigt att ni inte gör dessa saker eftersom det är ni som är där för att öka medvetenheten för hela mänskligheten.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...